Салат з грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка, мабуть, зустрічається в стравах на моїй кухні частіше, ніж інші види м'яса. Вона вигідна за ціною і дуже універсальна. Так що я тримаю кілька штук завжди в холодильнику.
Цього разу захотілося зробити оригінальне блюдо, яке ще жодного разу не пробували в моїй родині. Я підготувала для вас рецепт того, як приготувати салат з грудкою, родзинками і селерою. Гра смаків в роті сподобається всім тим, хто любить поєднання солодкого і кислого. А птицю найкраще смажити на грилі.
- Куряча грудка - 450 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Листя салату - 180 грам
- Селера - 2 штуки
- Ізюм світлий - 1/3 склянки
- Мигдаль мелений - 1/3 склянки
- Майонез - 0, 5 склянки
- Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 0, 5 Ст. Ложки
Грудку приправте сіллю і перцем. Потім приготуйте її на грилі або сковороді.
Селера промийте і наріжте дрібними кубиками.
Зробіть заправку. Змішайте майонез з медом, гірчицею, сіллю, оцтом і перцем.
Готову курку наріжте дрібними кубиками.
Салат промийте і нарвіть руками. У мене вже готовий з магазину.
Всі інгредієнти змішайте. Додайте в салат заправку. Ретельно перемішайте. Смачного!