Салат з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Ви напевно пробували десятки найрізноманітніших салатів, але ніколи не пробували салат з фрикадельками. Він досить популярний в США і готується з дуже простих інгредієнтів. Готуємо!
Опис приготування:
Рецепт салату з фрикадельками я підглянув на американському кулінарному шоу. Взагалі, я не люблю американську кухню, однак цей салат здався мені цікавим. Спробував приготувати - дійсно, клас! Особливо сподобалося те, що салат з фрикадельками не потрібно заправляти майонезом: заправкою служить суміш авокадо і лимонного соку, плюс фрикадельки трохи жиру дають. Салат виходить дуже поживний і ситний.
- Фарш - 400 грам
- Яйця - 9 штук
- Помідори черрі - 150 грам
- Лук фіолетовий - 1/2 штуки
- Авокадо - 2 штуки
- Зелень свіжа - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Лимонний сік - - За смаком
Приправити сіллю і фаршу poperčite, гарненько перемішайте. Сформуйте з фаршу фрикадельки і обсмажити їх на олії до повної готовності.
Яйця відварити круто і наріжте на великі часточки.
Очистіть і дрібно наріжте червону цибулю.
Авокадо очистіть і наріжте невеликим кубиком.
У великій салатниці змішайте фрикадельки, яйця, цибуля, авокадо, навпіл розрізані помідори черрі, нарубану зелень, сіль і перець. Збризніть лимонним соком і перемішайте.
Салат з фрикадельками готовий!