Салат «Ярославна»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 21 г. 0 хв.
Популярний"дівчачий" салатик. Легкий і ніжний на смак, порції маленькі, Усе, що потрібно нам - дівчаткам! дивіться, як приготувати салат"Ярославна" ! Це дуже просто і ще більш смачно.
Опис приготування:
Для салату відваріть куряче філе в солоній воді до готовності, остудіть, щоб можна було розібрати його на волокна. Вимийте огірочок, відкрийте грибочки. Поріжте. Зберіть салат порційно, хай щастить!
- Куряча грудка - 200 грам
- Печериці мариновані - 200 грам
- Лук білий солодкий - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Петрушка - За смаком (для прикраси)
Підготуйте продукти для салату. Огірок вимийте, цибуля очистіть. Куряче філе відваріть в солоній воді до готовності, остудіть.
Свіжий огірочок порізати соломкою.
Солодкий білий цибулю порізати тонкими півкільцями.
Салат краще подавати порційно. Візьміть тарілочки. На кожну розкладіть по шматочку курячого філе, попередньо розібравши його на волокна.
Спинний інвестувати цибулю. Зробіть тоненьку майонезну сіточку.
Розкладіть огірочки.
Далі - грибочки, порізані на четвертинки.
Останній штрих: майонез і зелень петрушки. Салат готовий! Використовуйте сіль і перець за бажанням, я не додавала, салат дуже яскравий за смаком і без них.