Салат «Псковський»
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти для схуднення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Салат простий у приготуванні, при цьому ситний і соковитий на смак.
Опис приготування:
Цвітну капусту ділимо на суцвіття і відварюємо 4-5 хвилин, помідори ріжемо часточками, сир натираємо на тертці, курку ріжемо на дрібні шматочки. Все змішуємо з майонезом. Додаємо дрібно нарізаний часник і сіль. Смачного!
- Кольорова капуста - 200 грам
- Відварене куряче філе - 300 грам
- Помідор - 1 штука
- Твердий сир - 80 грам
- Майонез - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
Сир натерти на крупній тертці.
Помідор нарізати шматочками і викласти в велику салатницю.
Додати дрібно нарізане куряче філе.
Додати натертий сир.
Цвітну капусту розділити на суцвіття, відварити 4-5 хвилин і додати в салат.
Додати майонез і все добре перемішати. Додати дрібно нарізаний часник і сіль. Перемішати ще раз.