Пиріг на мінералці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легкий в приготуванні пиріг на сильногазованою мінералці, смачний і м'який. Витрати мінімальні, а результат відмінний! дивіться, я розповім, як приготувати"Пиріг на мінералці" !
Опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати"Пиріг на мінералці" . Легкий рецепт, бюджетний склад, мені сподобався. Хрустка скоринка цукрова зверху, соковиті ягоди-фрукти і м'який Бісквітики. Фрукти або ягоди можна вибрати будь-які, але не дуже соковиті, полуниця або абрикоси можуть бути попередньо обвалом в крохмалі. Якщо використовуєте заморожені ягоди, то не розморожувати їх, інакше вони просто стекут соком, відразу кладіть в тісто або на тісто. Хай щастить!
- Вода мінеральна сильногазована - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач тіста - 2 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 склянки(1 стакан в тісто, 0, 5 склянки на верх пирога)
- Борошно пшеничне - 3, 5 склянки
- Яблуко середнє - 1 штука
- Чорна смородина - 0, 5-1 склянки
1. Підготуйте продукти. Приступимо! Духовку відразу можна включити на 180 градусів.
2. У тару для міксера покладіть яйця і склянку цукру, збивайте до тих пір, поки маса не стане пишною, щільна піна повинна вийде. Можна додати ванілін, якщо любите.
3. Готово! влийте мінералку, покладіть ложку масла і знову міксером збийте.
4. Всипте борошно, розпушувач. Вже на середніх оборотах змішайте інгредієнти до однорідного стану, борошняних грудочок не повинно бути.
5. Форму застеліть пергаментом, змастіть рослинною олією або кулінарним жиром. Перелийте тісто, розрівняйте лопаткою.
6. Покладіть шматочки яблук, сердцевінку попередньо видаліть, яблуко з шкіркою поріжте. Якщо шкірка жорстка, то її краще зняти. Покладіть ягоди, у мене смородина чорна, вона заморожена, попередньо розморожувати її не потрібно.
7. Притрусіть зверху пиріг цукром (залишилися 0, 5 склянки), це додасть пирогу смачну хрустку скоринку, яка буде ламатися при розрізі, зате як солодко! Якщо не хочете, цей крок можна пропустити.
8. Випікайте пиріг 40-45 хвилин. Остудіть. Вийміть з форми, поріжте і пробуйте!
9. Приємного!