Пиріг «Morkovnik»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Морквина давно стала популярним інгредієнтом для випічки. Вона не тільки дає незвичайний смак, але і дарує будь-якої страви приголомшливий колір. Якщо ви до цих пір не знаєте відповідний рецепт, то ось вам мій.
Опис приготування:
Цей варіант врятує вас не раз, коли ви не будете знати, що б такого з'їсти до чаю. Інгредієнти прості і є у кожного вдома, а сам рецепт елементарний: все змішати і запекти. Тому я з вами поділюся тим, як приготувати пиріг"Морквяник" . Аромат випічки рознесеться по всій квартирі, і ви не встигнете озирнутися, як все шматочки будуть з'їдені.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Морква - 150 грам
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Маргарин - 100 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
Розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі маргарин з медом.
Далі в цю суміш натріть на дрібній тертці моркву.
Окремо збийте яйця з цукром до розчинення. Потім влийте масу до основної.
Соду погасите оцтом. Додайте її до маси. Замішайте тісто, додаючи борошно.
Чашу мультиварки змастіть маргарином. Влийте в неї тісто.
Поставте режим"Dипечка" з 65 хвилин. Пиріг готовий! Приємного чаювання!