Рецепт Пірати фото

Пірати
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина, Фарш, Листкове тісто
Рецепти без шкоди
На полуденок, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Гусарики - це відкритий пиріжок, зроблений з листкового або дріжджового листкового тіста. В якості начинки виступає свинячий або свинячо-яловичий фарш з цибулею і морквою. Дуже рекомендую спробувати!

Зараз я розповім як приготувати гусарікі з листкового тіста і фаршу. Це дуже легко і просто, головне слідувати моїм покроковим фото - і у вас все вийде! Фаршу не шкодуйте, тому як він може зменшуватися в розмірах за час випічки Гусарики. Приступимо?

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
пірати - фото крок 1
Листкове тісто необхідно розморозити при кімнатній температурі, розгорніть на столі. Цибулю і моркву очистіть. Яйце розділіть на жовток і білок.
пірати - фото крок 2
Цибулину порубати дуже дрібно ножем, моркву натріть на самій дрібній тертці. Додайте овочі в фарш, приправити сіллю, поперчіть і додайте білок яйця. Перемішайте фарш.
пірати - фото крок 3
Листкове тісто просто розкладіть на столі, стіл обов'язково притрусіть трохи борошном. Великим склянок видавіть кружечки. Половину кружечків залиште для основи Гусарики. Другу половину будемо використовувати для верху. У ній зробіть невеликі отвори в допомогою маленької чарочки. У центр кожного кружечка основи покладіть столову ложку фаршу, стежте, щоб він не потрапляв на краю, їх змастіть водою, для кращого склеювання. Накрийте кружечком з отвором так, щоб частина фаршу залишалася всередині. Кінець притисніть приємною виделкою.
пірати - фото крок 4
Увімкніть духовку на 180 градусів, нехай розігрівається. Гусарики викладайте на застелений пергаментом деко.
пірати - фото крок 5
Змастіть тісто жовтком за допомогою силіконової пензлика. Надішліть в духовку на 25-30 хвилин. Слідкуйте!
пірати - фото крок 6
Гусарики готові! Знімайте з дека і подавайте гаряченькими до столу, приємного!