Гватемальський любовний напій
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт напою, дуже легко і швидко приготувати.
Кількість порцій: 6
- Гіркого шоколаду - 100 грам
- Молоко - 0, 5 L
- Ванільного цукру - 1 Чайна ложка
- Мідь - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Ром - 50 мілілітрів
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 штука (на кінчику ножа)
У гарячому молоці розчинити ванільний цукор і прогріти 1 хв. З
Повільному вогні.
Повільному вогні.
Шоколад розламати на шматочки, додати в молоко. Влити в суміш 250 мл гарячої води
Додати мед, цукор, ром і спеції.
Довести майже до кипіння, але не кип'ятити. Подавати дуже гарячим.
Довести майже до кипіння, але не кип'ятити. Подавати дуже гарячим.