Грузінчікі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Дуже класним блюдом я хочу запропонувати вам урізноманітнити свій щоденний раціон. Ситне, цікаве, при цьому зовсім нескладна і дійсно смачне. Грузінчікі спробувати однозначно варто!
Опис приготування:
Начинку готувати можна не тільки зі свинячого фаршу, як в даному випадку, але і з курячого. Крім зазначених овочів ви можете додати ще солодкий і гострий перець, наприклад, щоб підлива була більш пікантною. Подавати до столу страву можна з овочами або сметанним соусом.
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- М'ясо - 350 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатний соус - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Блюдо напевно припаде до душі всім шанувальникам пельменів.
2. Для початку займемося тестом - просійте в глибоку миску борошно, додайте сіль і вливайте тонкою цівкою воду.
3. Готове тісто залиште"відпочити" з 15 хвилин.
4. Тим часом можна зайнятися начинкою. М'ясо вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку з 1 lukovitsey. Додайте сіль і спеції за смаком.
5. Очистіть другу цибулину і моркву.
6. Лук подрібніть.
7. Надішліть на сковороду з невеликою кількістю масла.
8. Натріть на тертці моркву.
9. Додайте до цибулі і смажте ще пару хвилин.
10. Розкачайте тонко пласт тесту.
11. Викладіть фарш.
12. Акуратно згорніть рулетом.
13. І наріжте невеликими шматочками.
14. Обсмажте в розігрітій олії.
15. До рум'яної скоринки з двох сторін.
16. Обсмажені грузінчікі залийте томатним соусом.
17. Зверху викладіть овочі.
18. Додайте щіпку цукру, трохи солі і перцю за смаком. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
19. Томіть грузінчікі близько 20 хвилин до повної готовності. Час може збільшитися, якщо у вас більші шматочки.
20. Подавати до столу їх краще гарячими, але і холодні вони по своєму смачні. Смачного!