Рецепт Грузінчікі фото

Грузінчікі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже класним блюдом я хочу запропонувати вам урізноманітнити свій щоденний раціон. Ситне, цікаве, при цьому зовсім нескладна і дійсно смачне. Грузінчікі спробувати однозначно варто!

Опис приготування:

Начинку готувати можна не тільки зі свинячого фаршу, як в даному випадку, але і з курячого. Крім зазначених овочів ви можете додати ще солодкий і гострий перець, наприклад, щоб підлива була більш пікантною. Подавати до столу страву можна з овочами або сметанним соусом.

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Борошно - 500 грам
  • М'ясо - 350 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатний соус - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
грузінчікі - фото крок 1
1. Блюдо напевно припаде до душі всім шанувальникам пельменів.
грузінчікі - фото крок 2
2. Для початку займемося тестом - просійте в глибоку миску борошно, додайте сіль і вливайте тонкою цівкою воду.
грузінчікі - фото крок 3
3. Готове тісто залиште"відпочити" з 15 хвилин.
грузінчікі - фото крок 4
4. Тим часом можна зайнятися начинкою. М'ясо вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку з 1 lukovitsey. Додайте сіль і спеції за смаком.
грузінчікі - фото крок 5
5. Очистіть другу цибулину і моркву.
грузінчікі - фото крок 6
6. Лук подрібніть.
грузінчікі - фото крок 7
7. Надішліть на сковороду з невеликою кількістю масла.
грузінчікі - фото крок 8
8. Натріть на тертці моркву.
грузінчікі - фото крок 9
9. Додайте до цибулі і смажте ще пару хвилин.
грузінчікі - фото крок 10
10. Розкачайте тонко пласт тесту.
грузінчікі - фото крок 11
11. Викладіть фарш.
грузінчікі - фото крок 12
12. Акуратно згорніть рулетом.
грузінчікі - фото крок 13
13. І наріжте невеликими шматочками.
грузінчікі - фото крок 14
14. Обсмажте в розігрітій олії.
грузінчікі - фото крок 15
15. До рум'яної скоринки з двох сторін.
грузінчікі - фото крок 16
16. Обсмажені грузінчікі залийте томатним соусом.
грузінчікі - фото крок 17
17. Зверху викладіть овочі.
грузінчікі - фото крок 18
18. Додайте щіпку цукру, трохи солі і перцю за смаком. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
грузінчікі - фото крок 19
19. Томіть грузінчікі близько 20 хвилин до повної готовності. Час може збільшитися, якщо у вас більші шматочки.
грузінчікі - фото крок 20
20. Подавати до столу їх краще гарячими, але і холодні вони по своєму смачні. Смачного!

Схожі рецепти