Рецепт «Бичаче око» фото

«Бичаче око»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Котлети , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 хв.

Поділюся з вами тим, як приготувати"Бичачий очей" . Але не бійтеся, за цією назвою приховано цілком симпатичне блюдо: котлети з фаршу з вареним яйцем всередині. Зробіть їх вдома самі!

Опис приготування:

Така проста ідея рецепта подарує вам справжню насолоду. Просте, доступне і красиве блюдо можна нарізати для подачі. Як гарнір підійдуть спагетті, макарони і будь-які прості каші. Ця вечеря можна сміливо подавати на святковий стіл, гості будуть дуже здивовані таким варіантом.

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Яйце - 6 штук(1 шт. - в фарш, 5 шт. - в начинку)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
& Quot; Бичачий очей
Яйця для начинки відваріть круто, а потім остудіть.
& Quot; Бичачий очей
Очищену цибулю натріть на дрібній тертці.
& Quot; Бичачий очей
Фарш змішайте з яйцем, сіллю, цибулею і перцем.
& Quot; Бичачий очей
Фарш розділіть на 5 частин. З кожної зробіть корж. В середину покладіть ціле варене яйце без шкаралупи.
& Quot; Бичачий очей
Яйце загорніть в фарш.
& Quot; Бичачий очей
Потім кожну котлету загорніть у фольгу. Викладіть вироби в жароміцних форму.
& Quot; Бичачий очей
Запікайте"Бичачий очей" в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35 хвилин. Смачного!