Рецепт «Бичаче око» фото

«Бичаче око»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Котлети, Страви з начинкою, Рулети

Поділюся з вами тим, як приготувати "бичачий очей" . Але не бійтеся, за цією назвою приховано цілком симпатичне блюдо: котлети з фаршу з вареним яйцем всередині. Зробіть їх вдома самі!

Така проста ідея рецепта подарує вам справжню насолоду. Просте, доступне і красиве блюдо можна нарізати для подачі. Як гарнір підійдуть спагетті, макарони і будь-які прості каші. Ця вечеря можна сміливо подавати на святковий стіл, гості будуть дуже здивовані таким варіантом.

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Яйце - 6 штук(1 шт. - в фарш, 5 шт. - в начинку)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
Очищену цибулю натріть на дрібній тертці.
Фарш розділіть на 5 частин. З кожної зробіть корж. В середину покладіть ціле варене яйце без шкаралупи.
Потім кожну котлету загорніть у фольгу. Викладіть вироби в жароміцних форму.