«Бичаче око»
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами тим, як приготувати "бичачий очей" . Але не бійтеся, за цією назвою приховано цілком симпатичне блюдо: котлети з фаршу з вареним яйцем всередині. Зробіть їх вдома самі!
Така проста ідея рецепта подарує вам справжню насолоду. Просте, доступне і красиве блюдо можна нарізати для подачі. Як гарнір підійдуть спагетті, макарони і будь-які прості каші. Ця вечеря можна сміливо подавати на святковий стіл, гості будуть дуже здивовані таким варіантом.
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Яйце - 6 штук(1 шт. - в фарш, 5 шт. - в начинку)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Очищену цибулю натріть на дрібній тертці.
Фарш розділіть на 5 частин. З кожної зробіть корж. В середину покладіть ціле варене яйце без шкаралупи.
Потім кожну котлету загорніть у фольгу. Викладіть вироби в жароміцних форму.