Рецепт Avdan-Сірі фото

Avdan-Сірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Avdan-Сірі - національне чуваське блюдо з курки і овочів. Готується суп не надто довго, але і не дуже швидко, одним словом - зголодніти встигнете! Блюдо подається як перше до обіднього столу.

Перед вами простий рецепт приготування Авдан-сири. Блюдо має пряме відношення до чуваської традиційної кухні, подається на обідній стіл в якості першого гарячого блюда. При бажанні суп подається вприкуску зі сметаною і чорним хлібом. Не забудьте посипати Авдан-сири подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Курка - 1 штука
  • Сало Бараняча - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Гриби - 300 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - За смаком
  • Прянощі - За смаком (сіль, петрушка, чорний перець, лаврушка)
Avdan-Сірі - фото крок 1
Курку промийте і поріжте шматочками.
Avdan-Сірі - фото крок 2
Розтопіть на сковороді сало.
Avdan-Сірі - фото крок 3
Обсмажте на сковороді курку з усіх боків. Сіль і перець за смаком.
Avdan-Сірі - фото крок 4
Викладіть в каструлю курку, додайте порізані великими шматками цибулю, морква і гриби.
Avdan-Сірі - фото крок 5
Залийте все окропом і варіть до м'якості.
Avdan-Сірі - фото крок 6
Зварені овочі необхідно витягти з бульйону і перетерти.
Avdan-Сірі - фото крок 7
Тим часом обсмажуємо на вершковому маслі гриби.
Avdan-Сірі - фото крок 8
Протерті овочі повертаємо до курки.
Avdan-Сірі - фото крок 9
Туди ж кладемо обсмажені гриби.
Avdan-Сірі - фото крок 10
Додаємо столову ложку борошна.
Avdan-Сірі - фото крок 11
Засипаємо прянощі: кріп, петрушку, чорний перець, лавровий лист. Варимо під кришкою 10 хвилин до закипання.
Avdan-Сірі - фото крок 12
При подачі присипте суп зеленню. Смачного!