Желатинові цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами відмінним рецептом приготування желатинових цукерок. В якості начинки я взяла карамболь, але це можуть бути і горіхи, і ягоди, і шматочки фруктів… Фантазії немає меж, а готувати просто!
Такі желатинові цукерки в домашніх умовах готуються дуже просто, і я розповім вам, як. Особливо гарні такі цукерки в якості закуски до шампанського. Ну, та діти, звичайно ж, завжди у великому захваті від цукерок. Так що припасіть собі одну-дві партії для фуршету, а решта сміливо віддавайте в розпорядження маленьким гурманам! А ось тепер і сам рецепт приготування желатинових цукерок!
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Желатин - 3 Ст. Ложки
- Карамболь - 1 штука
- Лимонний сік - 1/2 склянки
1. Желатин розводимо водою і залишимо розбухати. Тим часом підготуйте інші інгредієнти, карамбола чистий і t.d.
2. Потім ставимо на маленький вогонь миску з желатином, постійно помішувати, - не повинно залишитися грудок. Потім додамо сюди ж мед і лимонний сік. Ретельно перемішати.
3. Тепер підготуємо формочки. Відмінно підійдуть залишилися упаковки від цукерок, або ж форми для маффінів. Викладаємо шматочки фруктів або горішків на дно форми, і заливаємо отриманою сумішшю.
4. Залишимо в холодильнику до повного застигання. Готово!