Рецепт Віртирем фото

Віртирем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо ви любите домашню ковбасу, тоді точно не зможете відязикатися від можливості приготувати дивно ароматне, апетитне і ситне блюдо удмуртської кухні"Віртирем" в домашніх умовах.

Опис приготування:

1. Для початку підготуйте велику ємність, в яку викладіть розрубану на шматочки голову.

2. Очистіть цибулю і моркву, додайте їх в каструлю, залийте все водою.

3. Після закипання підсолити трохи і залиште варитися на середньому вогні до готовності.

4. Окремо відварити в підсоленій воді язика.

5. Обов'язковий інгредієнт, який використовується в рецепті приготування віртирема, - це перлова або ячна крупа. Її потрібно також відварити до готовності.

6. Коли всі інгредієнти підготовлені, відокремте м'ясо від кісток і подрібніть разом з язикми.

7. Додайте зварену крупу, сіль за смаком і кров. Все як слід перемішайте до однорідності.

8. Обов'язково використовуйте часник, він додасть не тільки аромат, але і приголомшливий смак.

9. Готовою основою наповніть попередньо вимиті і вичищені кишки (зручно використовувати для цього спеціальну насадку комбайна або м'ясорубки, наприклад).

10. Щільно зав'яжіть краю з двох сторін і опустіть в киплячу підсолену воду.

11. Після закипання варіть Віртирем в домашніх умовах близько 65-70 хвилин, а потім остудіть і приберіть в холодильник на ніч.

12. На наступний день можна пробувати, що вийшло.

Ось такий нескладний варіант, як приготувати Віртирем. Обов'язково спробуйте повторити!

  • Голова свиная - 1 штука
  • Язика свинячі - 2 кілограма
  • Кров - 1 літр
  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Часник - 1 За смаком
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сіль - 1 За смаком
  • Кишки - 1 За смаком
1. Для початку підготуйте велику ємність, в яку викладіть розрубану на шматочки голову.

2. Очистіть цибулю і моркву, додайте їх в каструлю, залийте все водою.

3. Після закипання підсолити трохи і залиште варитися на середньому вогні до готовності.

4. Окремо відварити в підсоленій воді язика.

5. Обов'язковий інгредієнт, який використовується в рецепті приготування віртирема, - це перлова або ячна крупа. Її потрібно також відварити до готовності.

6. Коли всі інгредієнти підготовлені, відокремте м'ясо від кісток і подрібніть разом з язикми.

7. Додайте зварену крупу, сіль за смаком і кров. Все як слід перемішайте до однорідності.

8. Обов'язково використовуйте часник, він додасть не тільки аромат, але і приголомшливий смак.

9. Готовою основою наповніть попередньо вимиті і вичищені кишки (зручно використовувати для цього спеціальну насадку комбайна або м'ясорубки, наприклад).

10. Щільно зав'яжіть краю з двох сторін і опустіть в киплячу підсолену воду.

11. Після закипання варіть Віртирем в домашніх умовах близько 65-70 хвилин, а потім остудіть і приберіть в холодильник на ніч.

12. На наступний день можна пробувати, що вийшло.

Ось такий нескладний варіант, як приготувати Віртирем. Обов'язково спробуйте повторити!

Схожі рецепти