Торт на кефірі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Хочу розповісти, як приготувати торт на кефірі в мультиварці. Робиться все простіше, ніж можна уявити. Головне - в вірних пропорціях змішати потрібні інгредієнти. А мультиварка зробить інше.
Опис приготування:
Будь-яка випічка на кефірі виходить смачною і легкої. Її відрізняє низькокалорійний. Для торта на кефірі ідеально підійде сметанний крем. Він в міру зволожить тісто і додасть ніжності випічці!
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Ванілін - 1 грам
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Крем - 300 грам(30% жирності)
Збиваємо яйця з цукром за допомогою міксера. Робимо це 5-7 хвилин, поки не з'явиться піна.
Кефір краще дістати заздалегідь, щоб він був кімнатної температури. Потім тонким струменем вливаємо його в яєчно-цукрову суміш.
З'єднуємо борошно з розпушувачем тіста. Потихеньку вводимо борошняну суміш в кефіру яєчну. Заважаємо ложкою.
Дно мультиварки змащуємо рослинним маслом. Тісто поміщаємо в мультиварку.
Печемо в режимі"Випічка" , загальний час - 95 хвилин (65+30).
Після дістаємо бісквіт і ріжемо його на кілька коржів. У мене вийшло три.
Після дістаємо бісквіт і ріжемо його на кілька коржів. У мене вийшло три.
Сметану збиваємо разом зі згущеним молоком 5-7 хвилин. Кремом змащуємо коржі, тут важливо не шкодувати і змащувати рясно. Торт залишаємо просочуватися мінімум 5 годин.
Смачного!
Смачного!