Торт «квадратний»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Пропоную вам рецепт приготування торта"Квадратний" , який я недавно випробував. Торт виходить м'яким, яскравим і дуже смачним. Ідеальний для вечірнього чаювання. Спробуйте!
Опис приготування:
Рецепт приготування торта"Квадратний" дуже складний і вимагає не тільки вміння робити торти, але і мати навичок акуратної роботи з тестом.
- Білки курячі - 6 штук
- Цукор - 80 грам
- Борошно - 90 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Жовтки - 2 штуки
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Вишневий кисіль - 100 грам
- Сирки ванільні - 400 грам
- Ківі желе - 4 штуки
- Желе малинове - 4 штуки
- Желе вишневе - 4 штуки
- Желе лимонне - 4 штуки
Закінчене желе, залишаємо на 2-3 години і розрізаємо на шматочки.
Збиваємо білок, додаємо цукор і ванільний цукор.
Додаємо борошно, розпушувач і топлене вершкове масло. Розмішуємо, діляться на 4 частини.
В першу частину додаємо 1 столову ложку борошна і 2 жовтка. Заважаємо до однорідності.
До другої частини додаємо вишневий кисіль і заважаємо до однорідності.
У третю частину додаємо какао, теж заважаємо.
В останню частину додамо мак.
Готуємо форму для випікання. Акуратно виливаємо по черзі по 2 столових ложки кожного виду тесту. Після цього ложкою акуратно, але швидко ведемо за годинниковою стрілкою, щоб тісто перемішалося між собою таким чином.
Випікаємо протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Розрізаємо остиглий бісквіт на дві частини і одну частину кладемо в форму.
Готуємо суфле. Пачку вишневого желе розчиняємо в склянці кип'яченої води, заливаємо в миску зі збитими солодкими сирками.
Розмазує суфле по поверхні.
Зверху кладемо другий шматок бісквіту. Ми залишаємо торт в холодильнику на 6 годин.