Рецепт Торт «Hombre» фото

Торт «Hombre»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся з вами рецептом приготування торта"Омбр" . Це дуже смачна випічка, яка порадує вас настільки модним ефектом омбре, коли один відтінок плавно перетікає в інший. Модники оцінять!

Опис приготування:

Коли я була на стажуванні в Америці, я подружилася з дівчинкою Сімоною, хоча у них це ім'я вважається чоловічим. І ось коли у неї був день народження, я вирішила її привітати таким ось чином. Це відмінний рецепт приготування торта"Омбр" , та й готувати дуже просто. Тому рекомендую!

  • Бісквітні коржі - 3 штуки (можуть бути будь-які коржі на ваш розсуд)
  • Цукрова пудра - 12 склянок (половина - в вершках, половина - в глазур)
  • Ванільна есенція - 2 Ст. Ложки (половина - в вершках, половина - в глазур)
  • Молоко - 6 Ст. Ложок(2 ст.Л. - в вершках, 4 ст.Л. - в глазур)
  • Вершкове масло - 450 грам (половина - в вершках, половина - в глазур)
  • Барвник харчової рожевий - 50 грам (в залежності від концентрації може знадобитися і більше, і менше)
тістечка & Quot; Ombre
1. Для базового крему в міксері змішаємо розм'якшене вершкове масло (але не рідке), цукрову пудру, 2 ст.Л. Молока і ваніль. Змащуємо коржі і торт по колу. За бажанням між коржами можна викласти ягідки, волоські горіхи і t.d.
тістечка & Quot; Ombre
2. Обмащуємо рівномірно, після чого відправляємо в холодильник постояти, поки глазур НЕ"схопиться" .
тістечка & Quot; Ombre
3. Тим часом зробимо ще одну партію крему, але тепер розділимо його на три-чотири рівні частини. У кожній мисочці розводимо барвник в різній кількості, щоб вийшли близькі, але не однакові відтінки того ж кольору.
тістечка & Quot; Ombre
4. Обмащуємо торт наступним шаром, плавно переходячи від самого концентрованого крему - до менш концентрованого. Ось так красиво виходить!
тістечка & Quot; Ombre
5. От і все! Нехай торт гарненько"замерзне" і просочиться в холодильнику, а потім прикрашаємо його, як вам подобається, і подаємо гостям!

Схожі рецепти