Рецепт Суп «Пашкет» фото

Суп «Пашкет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Птах
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Суп "пашкет" - просте, смачне і ситне блюдо, про який, на жаль, мало хто знає. Готують його разом з домашнім хлібом і з ним подають. Рецепт такого супу я хочу вам запропонувати.

Опис приготування:

Суп "пашкет" готують з м'яса курки в духовці. Густий, наваристий суп буквально нудиться під хлібом, який в свою чергу просочується його ароматом. Як правило, крім картоплі і цибулі в суп нічого не кладуть, але при бажанні можна додати рис, морква. Приправи кладіть будь-які, але мені цілком достатньо часнику, аромат і смак якого роблять хліб надзвичайно смачним. Нижня частина хліба готується на пару і виходить дуже пишною і ніжною.

  • М'ясний бульйон - 1, 2 L
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соняшникова олія - 40 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Дріжджі - 10 грам (свіжі)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (в тісто)
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки (в тісто)
  • Перець чорний мелений - За смаком
суп
Підготуйте інгредієнти для приготування супу.
суп
Картопля очистіть, помийте і наріжте. Викладіть на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
суп
Цибулю очистіть, помийте і наріжте, додайте в сковороду з картоплею.
суп
Обсмажте картопля з цибулею до напівготовності.
суп
У каструлю або казанок викладіть картоплю з цибулею.
суп
Налийте в каструлю 500-550 мл. Бульйону.
суп
Додайте подрібнений часник і лавровий лист, посоліть і поперчіть суп до смаку.
суп
Замісити тісто для хліба. У миску налийте теплу воду, додайте дріжджі, сіль, цукор, 20 мл. Соняшникової рафінованої олії, просіяне борошно.
суп
Замісити м'яке і еластичне тісто.
суп
Шарик тесту викладіть в миску, накрийте і поставте в тепле місце.
суп
Дайте тісту підійти.
суп
На каструлю з бульйоном і картоплею викладіть сіточкою шпажки.
суп
Тісто розкачати і викласти на шпажки. Надішліть каструлю з тестом і супом в духовку розігріту до 175 градусів.
суп
Поставте на деко і випікайте до готовності хліба.
суп
Дістаньте з духовки каструлю з супом і хлібом. Зніміть хліб. Якщо його перевернути, то видно, що внизу він провис і запікся у вигляді квадратів.
суп
У каструлю з супом додайте бульйон, викладіть відварне м'ясо або курку.
суп
Суп "пашкет" готовий. Ароматний, ситний і смачний суп подавайте разом з домашнім хлібом приготованим з супом в духовці.

Схожі рецепти