Сирні цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати дуже смачні і корисні цукерки домашнього приготування. Цікаве поєднання інгредієнтів, смак готового десерту - незвичайний і трохи пікантний. Спробуйте, так смачно.
Даний рецепт можна взяти за основу, кожен раз пробуючи нові сполучення. Наприклад, замість імбиру можна додати корицю або цедру лимона. Насіння і горіхи також вибираємо по своєму смаку - фундук, арахіс або мигдаль. Якщо використовуєте домашній жирний сир, масло можна не додавати.
- Сир - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 30-40 грам
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Насіння - 100 грам
- Горіхи волоські - 100 грам
- Какао - 5-6 Ст. Ложок
- Імбир - 1 частина
- Шоколад - 15 грам
- Листочки м'яти - 1 За смаком
Підготуємо інгредієнти.
У піалу кладемо сир, масло і додаємо цукор.
Перемішуємо блендером до однорідної консистенції.
Подрібнюємо горіхи і насіннячка.
Додаємо подрібнені горіхи і насіннячка в сирну масу.
Сир тремо на дрібну терку і додаємо до решти інгредієнтів.
Додаємо 2-3 ложки какао і тертий імбир. Тертого імбиру приблизно чайну ложку беремо.
Все перемішуємо і відправляємо в холод на 30-40 хвилин.
Все перемішуємо і відправляємо в холод на 30-40 хвилин.
Охолоджена маса стала густішою. Робимо кульки і занурюємо їх в какао.
Перед подачею можна розтопити шматочок шоколаду і додати зверху на кожну цукерку. У шоколад занурюємо насіння і маленький листочок м'яти.
Сирні цукерки готові, угощайтесь.