Рецепт Сир цуценята фото

Сир цуценята
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Сир - це свіжий сир з коров'ячого молока з сирною текстурою. Він має кислуватий смак, НЕ плавиться і не состарівается. Склад всього з двох інгредієнтів. Готуємо!

Опис приготування:

Я тільки зрозуміла, що в магазині цей сир ніколи не бачила, тому рецепт мені став ще більш цікавий. Ви теж можете дізнатися про те, як приготувати домашній панір. З ним добре виглядають свіжі овочі або свіжий хліб. Заготівля стане основою для десертів або солодких бутербродів.

  • Молоко - 1500 мілілітрів
  • Сік лимона або оцет - 45 мілілітрів
сир цуценята - фото крок 1
Молоко в каструлі доведіть до кипіння. Потім додайте лимонний сік і зменшіть вогонь. Молоко почне згортатися.
сир цуценята - фото крок 2
Перекладіть сир в друшляк, застелений парою шарів марлі, щоб стекла сироватка. Промийте сир холодною водою.
сир цуценята - фото крок 3
Сухий сир перев'яжіть щільно марлею.
сир цуценята - фото крок 4
Потім викладіть сир на обробну дошку. На нього покладіть плоску тарілку, а зверху встановіть вантаж в 3 кг. Залиште сир на 30 хвилин під гнітом.
сир цуценята - фото крок 5
Після цього марлю зніміть, сир Готовий! Зберігайте його до 7 днів в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти