Шашлик Пивний
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Свинина в пиві і гранатовому соку…
Опис приготування:
Філе свинини нарізати невеликими кубиками, ріпчаста цибуля нашаткувати кільцями. М'ясо укласти в посуд, перемішати з сіллю і перцем, зверху викласти цибулю - так кілька шарів. Зверху посипати сухий зеленню чебрецю, полити соком граната і пивом. Закрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 3-4 годину. Готувати на мангалі, періодично повертаючи шампури навколо своєї осі.
- Свинина - 1.5 кілограма
- Пиво - 0.5 L
- Гранат - 1 штука (можна соку)
- Чебрець - 5 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець чорний мелений - 1 За смаком
- Luk хвіст - 6 штук
Філе свинини нарізати невеликими кубиками, ріпчаста цибуля нашаткувати кільцями. М'ясо укласти в посуд, перемішати з сіллю і перцем, зверху викласти цибулю - так кілька шарів. Зверху посипати сухий зеленню чебрецю, полити соком граната і пивом. Закрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 3-4 годину. Готувати на мангалі, періодично повертаючи шампури навколо своєї осі.