Салат «4 сезон»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Смачний, соковитий і апетитний салат, який готується за лічені хвилини. Підійде як на обід або вечерю, так і до перекусу протягом дня. Спробуйте!
Опис приготування:
Приготувати салат"4 сезони" можна буквально на швидку руку. Яскравий і апетитний, він зможе прикрасити як повсякденний, так і святковий стіл. Інгредієнти прості і доступні, які в будь-який час року можна знайти без особливих клопотів на полицях магазину. Залежно від сезону, овочі можна сміливо варіювати на свій смак.
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Кукурудза - 2-3 Ст. Ложок (консервована)
- Лук червоний салатний - 0, 5 штуки (по бажанню)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Помідори помийте і наріжте часточками.
Перець очистіть від насіння і наріжте соломкою.
Додайте до овочів кукурудзу, з якої попередньо необхідно злити всю рідину.
Лук наріжте пір'ям або півкільцями.
Заправте салат майонезом, додайте сіль за смаком, перець. Все перемішайте.
Смачного!