Ріжки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Не знаю, що приготувати на обід або думаєте, який гарнір найкраще підійде до м'яса? Раджу відварити ріжки і приготувати до них соус з фаршу і цибулі. Ця страва схоже на макарони по-флотськи.
Опис приготування:
Швидке і смачне друга страва, яке припаде до смаку кожному, хто його спробує. Це один з варіантів макаронів по-флотськи. При бажанні можна фарш з цибулею обсмажити з томатною пастою або соусом, вийде ще смачніше. Такі ріжки добре будуть поєднуватися і з гуляшем з улюбленого виду м'яса.
- Ріжки - 350 грам
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1-2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Поки буде готуватися підлива з фаршу, відваримо макарони. Ставимо воду в каструлі середнього розміру і доводимо до кипіння.
2. У киплячу підсолену воду кидаємо ріжки і доводимо до кипіння. Варимо до готовності, періодично помішуючи. Щоб вони не злиплися, в воду можна додати трохи рослинного масла.
3. Готові ріжки відкидаємо на друшляк (промивати не обов'язково, якщо ріжки з якісного борошна твердих сортів пшениці).
4. Поки варяться макарони, обсмажуємо на олії цибулю.
5. Фарш можна брати будь-який на ваш смак. Я люблю яловичий або свинячо-яловичий. Якщо немає часу готувати фарш своїми руками, візьміть вже готовий.
6. Обсмажуємо разом з цибулею до готовності. Я додаю після смаження трохи води і даю трохи згасити (близько 10 хвилин при закритій кришці).
7. Додаємо фарш до ріжками і все ретельно перемішуємо.