Рис по-шанхайський
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Рис по-шанхайський може бути прекрасним ситним обідом. Готується рис з сосисками, зеленим горошком і іншими овочами. Спробуйте, рис по-шанхайський полюбиться вам з першої ложки.
Опис приготування:
Рис по-шанхайський прекрасно підійде і як гарнір до м'ясних і рибних страв. Головне, добре його приготувати, прожарити. Рис вийде смачним і соковитим. Насолоджуйтесь східними стравами і пригощайте ними своїх близьких і друзів. Рецепт рису по-шанхайський спеціально для вас.
- Мал - 1 кілограм (зваріть заздалегідь.)
- Варені сосиски - 250 грам (можете використовувати варену ковбасу.)
- Зелений горошок - 200 грам
- Листя салату - 100 грам
- Креветки - 150 грам
- Зелена цибуля - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Соєвий соус - За смаком
- Мелений білий перець - За смаком
- Мелений білий перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте варений рис.
Дрібно нарубати всі інші інгредієнти, крім спецій, звичайно.
Розігрійте сковороду, полийте олією. Викладіть овочі та креветки. Додати сіль, поперчіть. Гасіть до м'якості. Для насиченості смаку можете кілька горошин пом'яти в кашку.
Додайте до овочів, сосисок і креветок рис. Полийте соєвим соусом. Смажте все разом ще близько 7 хвилин. Подавайте як головне блюдо або гарнір.