Рецепт Рис по-шанхайський фото

Рис по-шанхайський
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рис по-шанхайський може бути прекрасним ситним обідом. Готується рис з сосисками, зеленим горошком і іншими овочами. Спробуйте, рис по-шанхайський полюбиться вам з першої ложки.

Опис приготування:

Рис по-шанхайський прекрасно підійде і як гарнір до м'ясних і рибних страв. Головне, добре його приготувати, прожарити. Рис вийде смачним і соковитим. Насолоджуйтесь східними стравами і пригощайте ними своїх близьких і друзів. Рецепт рису по-шанхайський спеціально для вас.

  • Мал - 1 кілограм (зваріть заздалегідь.)
  • Варені сосиски - 250 грам (можете використовувати варену ковбасу.)
  • Зелений горошок - 200 грам
  • Листя салату - 100 грам
  • Креветки - 150 грам
  • Зелена цибуля - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соєвий соус - За смаком
  • Мелений білий перець - За смаком
  • Мелений білий перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
рис по-шанхайський - фото крок 1
Підготуйте варений рис.
рис по-шанхайський - фото крок 2
Дрібно нарубати всі інші інгредієнти, крім спецій, звичайно.
рис по-шанхайський - фото крок 3
Розігрійте сковороду, полийте олією. Викладіть овочі та креветки. Додати сіль, поперчіть. Гасіть до м'якості. Для насиченості смаку можете кілька горошин пом'яти в кашку.
рис по-шанхайський - фото крок 4
Додайте до овочів, сосисок і креветок рис. Полийте соєвим соусом. Смажте все разом ще близько 7 хвилин. Подавайте як головне блюдо або гарнір.

Схожі рецепти