Пиріг Банкрут
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 55 хв.
Всім нам іноді доводиться готувати з сокири. Якщо раптом захотілося чогось смачненького, а холодильник порожній, то сміливо звертайтеся до рецептом приготування пирога Банкрут.
Опис приготування:
Пиріг Банкрут досить смачний пиріг. Він готується з 1 яйця, борошна, цукру, соди, оцту, варення, міцного чаю і з різних наповнювачів, таких як горіхи, чорнослив, родзинки (що є). Чим більше буде наповнювачів, тим смачніше вийде пиріг. А також колір пирога залежить від того, який чай ви візьмете. Зелений або чорний - чим міцніше і темніше чай, тим темніше вийде пиріг. Готується Банкрут досить швидко. Ну що, приступимо? :)
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія без запаху - 2 Ст. Ложки
- Варення - 2 Ст. Ложки (будь-який)
- Міцний чай - 1 Склянка
- Наповнювач - - За смаком (родзинки, чорнослив, чорнослив і т.Д ..)
- Борошно - 2.5 склянки
У глибокій мисці змушують яйце з цукром, потім додати соду, погашену оцтом, два Старший. Ложки варення (будь-якого) і рослинне масло без запаху. Також додавайте наповнювач (який є) - горіхи, чорнослив, родзинки чорнослив, чим більше, тим краще. Все добре розмішати.
Поступово всипати два з половиною склянки борошна. Розмішувати, щоб не було грудочок.
Заварити стакан міцного чаю (зеленого або чорного), остудити і влити в тісто. Вміст добре перемішати.
Потім форму для випікання змастити маслом або присипати манкою. Вилити тісто і відправити пиріг випікатися в духовку на середньому вогні близько 20 хвилин, потім вогонь зменшити до мінімуму і випікати ще близько 20-25 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною зубочисткою. Смачного!