Рецепт Пиріг Банкрут фото

Пиріг Банкрут
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 55 хв.

Всім нам іноді доводиться готувати з сокири. Якщо раптом захотілося чогось смачненького, а холодильник порожній, то сміливо звертайтеся до рецептом приготування пирога Банкрут.

Опис приготування:

Пиріг Банкрут досить смачний пиріг. Він готується з 1 яйця, борошна, цукру, соди, оцту, варення, міцного чаю і з різних наповнювачів, таких як горіхи, чорнослив, родзинки (що є). Чим більше буде наповнювачів, тим смачніше вийде пиріг. А також колір пирога залежить від того, який чай ви візьмете. Зелений або чорний - чим міцніше і темніше чай, тим темніше вийде пиріг. Готується Банкрут досить швидко. Ну що, приступимо? :)

  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1/3 чайних ложки
  • Рослинна олія без запаху - 2 Ст. Ложки
  • Варення - 2 Ст. Ложки (будь-який)
  • Міцний чай - 1 Склянка
  • Наповнювач - - За смаком (родзинки, чорнослив, чорнослив і т.Д ..)
  • Борошно - 2.5 склянки
пиріг Банкрут - фото крок 1
У глибокій мисці змушують яйце з цукром, потім додати соду, погашену оцтом, два Старший. Ложки варення (будь-якого) і рослинне масло без запаху. Також додавайте наповнювач (який є) - горіхи, чорнослив, родзинки чорнослив, чим більше, тим краще. Все добре розмішати.
пиріг Банкрут - фото крок 2
Поступово всипати два з половиною склянки борошна. Розмішувати, щоб не було грудочок.
пиріг Банкрут - фото крок 3
Заварити стакан міцного чаю (зеленого або чорного), остудити і влити в тісто. Вміст добре перемішати.
пиріг Банкрут - фото крок 4
Потім форму для випікання змастити маслом або присипати манкою. Вилити тісто і відправити пиріг випікатися в духовку на середньому вогні близько 20 хвилин, потім вогонь зменшити до мінімуму і випікати ще близько 20-25 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною зубочисткою. Смачного!

Схожі рецепти