Рецепт Peremyachi в татарському фото

Peremyachi в татарському
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю , На сніданок , Святковий обід
Випічка
Кількість порцій: 25
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Це відмінне татарської блюдо, я думаю, сподобається багатьом з вас, адже воно так схоже на всіма улюблені пиріжки. Ну а якщо вам цікаво, як його зробити, то ви дізнаєтеся все в цьому рецепті.

Опис приготування:

Приготувати перемячі по-татарськи в домашніх уязика досить просто, адже по суті їх рецептура досить схожа на пиріжки, які багато хто з нас вже не раз робили, хоча, звичайно, є і ряд відмінностей. В оригіналі перемячі роблять тільки з конини або гавядіни, але ви при бажанні можете використовувати інше м'ясо. Ну і, звичайно ж, хочеться відзначити зовнішній вигляд цієї страви, який настільки притягує, що так і хочеться з'їсти пару-трійку цих перемячі. Обов'язково спробуйте цей рецепт приготування перемячі по-татарськи, повірте, розчаровані ви точно не будете.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Дріжджі - 10 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - - За смаком
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
  • М'ясо - 700 грам (яловичина або баранина)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
Peremyachi в татарському - фото крок 1
Борошно просіваємо і змішуємо з дріжджами. У каструльку наливаємо молоко і воду і трохи нагріваємо (до 35 градусів). У молочну суміш вливаємо олію, додаємо яйця, сіль і цукор за смаком, перемішуємо. Тепер починаємо поступово всипати борошно і замішувати тісто. Накриваємо каструлю з тістом рушником і ставимо в тепло на 40 хвилин. Потім обминали його і знову ставимо в тепло хвилин на 30-40.
Peremyachi в татарському - фото крок 2
Поки тісто підходить, ми пропускаємо м'ясо з ріпчастою цибулею через м'ясорубку, солимо і перчимо його, ретельно перемішуємо. Якщо тісто до цього моменту вже підійшло, то ми ще раз обминали його і поділяємо на невеликі шматочки грам по 50. Кожен шматочок трохи придавлюємо і в центр його кладемо трохи начинки. Краї тесту збираємо зверху по колу так, щоб в центрі залишився отвір. Трохи приминає перемячі.
Peremyachi в татарському - фото крок 3
У сковороду з високими бортами наливаємо рослинне масло так, щоб воно накривало перемячі наполовину. Коли олія нагріється, викладаємо перемячі отвором вниз і смажимо, поки не з'явиться золотава скоринка.
Peremyachi в татарському - фото крок 4
Потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку. Готові перемячі подаємо гаряченькими, смачного!

Схожі рецепти