Пасторма
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную рецепт Пастрома з індички. Зазвичай пастрамі готують з інших, більш традиційних, видів м'яса: яловичини або курки, але сьогодні я вирішила відійти від класики і взяла індичку!
Пасторма - відмінна закуска. Дуже здорово покласти шматочок пасторми, приготовленої своїми руками на ранковий бутерброд або додати в салат, замість покупної ковбаси. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати корисну домашню пасторму без всяких добавок самостійно. Рецепт пасторми дуже простий, але вимагає багато часу на попередню засолювання. Щоб м'ясо добре Просолов, його потрібно залишити в сольовому розчині на 8-12 годин, а потім вже запікати. Пасторма з індички виходить легкої і корисною, а головне дуже смачною закускою.
- Стегенця індички - 2 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - 1 Чайна ложка
1
М'ясо зніміть з кісток і промийте. Складіть в глибокий посуд, приправити сіллю, залийте водою і відправте в холодильник на ніч.
2
Через відведений час, додайте до м'яса чебрець або інші спеції (по бажанню). Викладіть м'ясо на харчову плівку і скрутіть у вигляді рулету.
3
Зауважте рулет з обох сторін кулінарною ниткою, так щоб усередині не залишилося повітря. Про всяк випадок зробіть пару проколів зубочисткою.
4
Надішліть м'ясо в морозилку на пару годин, щоб воно тримало форму. Далі зніміть плівку і відправте пасторму запікатися в духовку при температурі 250 градусів 15-20 хвилин.
5
Смачного!