Рецепт Нормандський пиріг фото

Нормандський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Нормандський яблучний пиріг - відмінна домашня випічка, доступна будь-якій господині за інгредієнтами і простоті виконання. Пиріг виходить ніжним, в міру вологим, з ароматом ванілі і смаком яблук.

Опис приготування:

Рецепт дуже простий, тому особливих рекомендацій немає. Хочу тільки додати, що кукурудзяну крупу можна замінити манною, цукрову пудру звичайним цукром. Любителям яблучних пирогів рецепт повинен сподобається.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Заголовок зернових - 50 грам
  • Борошно мигдальна - 30 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Яблуко - 2 штуки
нормандський пиріг - фото крок 1
У мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
нормандський пиріг - фото крок 2
Додайте м'яке вершкове масло.
нормандський пиріг - фото крок 3
Жовтки відокремте від білків і додайте в миску.
нормандський пиріг - фото крок 4
Перемішайте сухі інгредієнти з маслом і жовтками.
нормандський пиріг - фото крок 5
Білки збийте в круту піну.
нормандський пиріг - фото крок 6
У два-три прийоми поступово, акуратно введіть в тісто.
нормандський пиріг - фото крок 7
Тісто для пирога готове.
нормандський пиріг - фото крок 8
Викладіть тісто у форму для випічки з пекарської папером. Яблука помийте, очистіть. Видаліть серцевину і наріжте часточками. Викладіть яблука на тісто.
нормандський пиріг - фото крок 9
Духовку заздалегідь розігріти до 175-180 градусів. Печіть пиріг 40-45 хвилин. Готовність перевірте сухий дерев'яною паличкою.
нормандський пиріг - фото крок 10
Готовий нормандський пиріг дістаньте з форми, прохолодний, наріжте і подавайте до чаю.

Схожі рецепти