Navratan Корми

Navratan Корми
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 45 хв.
Навратан корми - це страва індійської кухні. Щось на зразок овочевого рагу в вершково-горіховому соусі. Блюдо виходить яскравим і зігріваючим на смак, що особливо актуально взимку.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати Навратан корми. Арахіс можна замінити на кешью або мигдаль. Коксове молоко краще брати середньої жирності, або розвести навпіл з водою. За бажанням можна додати зелений горошок і стручкову квасолю.

  • Кольорова капуста— 1 штука(коб)
  • Картопля— 2-3 штук
  • морква— 1-2 штук
  • Перець чилі— 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • часник— 3 зубчики
  • Корінь імбиру— 20-30 грам
  • арахіс— 50-60 грам
  • Кокосове молоко— 1 банку
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • зіра— 1 Ст. ложка
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 1/2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
Navratan Корми - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Navratan Корми - фото крок 2 Картоплю і моркву наріжте акуратними часточками. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Запечіть в духовці майже до готовності.

Navratan Корми - фото крок 3 У сковороді розігрійте масло, додайте насіння зіри. смажте, поки зіра не почне шипіти. Додайте нарізану цибулю півкільцями і горіхи. обсмажуйте близько 3 хвилин.

Navratan Корми - фото крок 4 Додайте тертий імбир, перець чилі і часник. Всипте куркуму і перемішайте. обсмажуйте ще 2 хвилини.

Navratan Корми - фото крок 5 Додайте запечені овочі. Влийте кокосове молоко, готуйте 5 хвилин. Додайте мелений коріандр, накрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин.

Navratan Корми - фото крок 6 Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти

Корніш корми

Корніш корми

Корніш корми (Корніш Пиріжки) — національне корнуельського блюдо, відоме ще з доби середньовіччя. По суті це печена пиріг округлої або овальної форми з тіста з найрізноманітнішою начинкою. опис приготування: У XVII столітті, в Корнуела (Великобританія, півострів Kolnuoll) жили шахтарі, які доб...

читати далі
Конвертики з листкового тіста з сиром

Конвертики з листкового тіста з сиром

Конвертики з листкового тіста з сиром в домашніх умовах готуються дуже легко і просто — спробуйте і переконайтеся в цьому самі! Я часто роблю такі конверти на сніданок — вони швидко готуються! опис приготування: До вашої уваги — рецепт простий і смачної випічки! Я вам розповім, як приготувати ...

читати далі
Аджика без перцю на зиму

Аджика без перцю на зиму

Чудовим доповненням до багатьох страв буде правильно підібраний соус. Аджика — дуже популярна приправа, яку готують багато господинь. Пропоную приготувати її за моїм рецептом. опис приготування: Існує багато варіантів приготування аджики. Можна додавати різні спеції, болгарський перець, яблука...

читати далі
Гомілку індички в рукаві з картоплею

Гомілку індички в рукаві з картоплею

Перебуваєте в пошуках нескладного, ситного і смачного блюда? Тоді це саме те, що вам потрібно. Пропоную вам звернути увагу на простий рецепт гомілки індички в рукаві з картоплею. опис приготування: 1. Насамперед вимийте і висушіть паперовим рушником гомілки. 2. Натріть їх сіллю, перцем (можна ...

читати далі
Стейк з форелі

Стейк з форелі

Я є прихильником червоної риби. Готую її практично на всі свята. Зазвичай запікаю в духовці з соусом. думаю, що таке гаряча страва подобається багатьом людям, тому пропоную ще один рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати стейк з форелі. Не забудьте про відповідний гарнір. ...

читати далі