Корисний суп
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Брокколі люблять далеко не всі, проте в поєднанні з сиром і вершками цей овоч чудовий. Ось рецепт, як приготувати корисний суп з брокколі і інших овочів, заправлений вершками і сиром.
Опис приготування:
Суп готується на основі овочів. А молочні продукти, що входять до його складу, допомагають вітамінів з овочів засвоюватися, насичують блюдо білком і роблять його ситним.
У супу дуже ніжна приємна консистенція, яка виходить завдяки борошні і розплавленого сиру.
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Брокколі - 600 грам (відокремлені суцвіття)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 3 чайних ложки
- Бульйон овочевий - 1 літр
- Вершки нежирні - 220 мілілітрів
- Моцарелла - 120 грам
- Твердий сир - 120 грам
Підготуйте всі інгредієнти. Сир натріть на крупній тертці. Лук подрібніть, моркву наріжте кружальцями.
У каструлі розтопіть масло, додайте цибулю і моркву, сіль і перець за смаком. Обсмажте овочі до м'якості.
Додайте борошно, все перемішайте, через хвилину влийте бульйон. Закип'ятіть і додайте брокколі, варите 10 хвилин. Після влийте вершки, додайте сир.
Все добре перемішайте і дайте сиру розплавитися. Подавайте суп гарячим.