Рецепт Канна фото

Канна
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Канна - дуже смачний французький десерт, зовнішнім виглядом схожий на кекси, але відрізняється поєднанням ніжної м'якої серединки і щільною рум'яної скоринки!

Опис приготування:

Канна - десерт, повний контрастних відчуттів і смаків. Усередині тісто виходить м'яке, а зовні корочка! Щоб Каннель вийшли красивими (такими як вони повинні бути), тісто слід готувати ввечері, щоб воно встигло настоятися в холодильнику до потрібної консистенції. Як ви зрозуміли, тісто має настоюватися всю ніч. Думаю, вийде дуже смачно! хай щастить!

  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - 1/2 чайних ложки
  • Ром - 1/2 Ст. Ложки
канна - фото крок 1
Борошно просіяти разом з цукром, в цей час масло разом з молоком прокип'ятити і остудити.
канна - фото крок 2
Яйце і один жовток збити і влити в борошно, акуратно перемішати і отриману суміш влити в теплу суміш з молока і масла. Суміш вийде досить рідкої. Накрити миску плівкою і відправити на ніч в холодильник. Суміш стане помітно гущі.
канна - фото крок 3
Форми змастити вершковим маслом і розлити по ним тісто.
канна - фото крок 4
Форми відправити запікатися в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати слід при такій температурі близько 15 хвилин, потім вогонь зменшити до мінімального. Готовність визначати за зовнішнім виглядом.
канна - фото крок 5
Каннель можна подавати як в формочках, так і без. Як теплими, так і остиглими!

Схожі рецепти