Kabachki по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цікаве блюдо - кабачки по-китайськи в домашніх умовах, чи не так? Готувати його просто і легко, а смак страви вразить навіть примхливого гурмана. Я готую кабачки за цим рецептом дуже часто.
Опис приготування:
Спробувала приготувати кабачок за цим рецептом - залишилася задоволена, як і мої домашні. За смаком кабачки по-китайськи в домашніх умовах нагадують мариновані грибочки, але ось кунжут і соєвий соус надають особливої пікантності.
- Кабачок - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Зелений горошок - 0, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
1. Починаємо приготування кабачків з підготовки овочів. Я завжди для цього блюда молодий кабачок, мою його і нарізаю тонкими смужками в довжину. Якщо захочете скористатися для його шинкування корейської теркою - не рекомендую, виходить зовсім не те. Краще це зробити ножем вручну.
2. Смажимо наш кабачок на рослинній олії, посолити і поперчити, а також додавши часник і соєвий соус. Вогонь повинен бути слабким і не забувайте постійно помішувати.
3. Заважайте акуратно, щоб смужки не зашкодили свою форму. Обсмажуємо кабачок до легкого золотистого кольору і в кінці додаємо горошок.
4. Готову страву можна присипати кунжутом (по бажанню) і зеленню. Я завжди так і роблю, оскільки і кунжут і зелень дають особливий пікантний смак.
5. Якщо вам буде не вистачати солі - можете посолити за смаком, але соєвий соус дає своє, тому я не використовую більше ніяких приправ. Їсти кабачки по-китайськи в домашніх умовах можна гарячими і холодними.