Çebureki Witch
(покроковий рецепт з фото)
А ви любите чебуреки? Цей рецепт приготування чебуреків сирних для мене невіддільне пов'язаний з морем - саме на відпочинку в Криму я їх часто їла, тому і люблю їх особливою любов'ю. Спробуйте і ви!
Розповім вам. Як приготувати чебуреки сирні і неймовірно смачні. Раніше я відчував ностальгію за цим смаку Криму, але потім просто зрозуміла, що їх готувати дуже легко. Тепер періодично зиязиками темними вечорами я готую цю страву і насолоджуюся спогадами!
- Борошно - 1 кілограм
- Сироватка - 300 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Масло рослинне - За смаком (для фритюру)
- Сир твердий - 150 грам (будь-який вид сиру )
1. Змішаємо просіяне борошно, сироватку і масло, додамо цукор і сіль, перемішаємо. Вимішати однорідне тісто.
2. Тепер це тісто ділимо на однакові шматочки, і кожен з них аскатаем тонкий корж. Натираємо сир на тертці, поміщаємо всередину і закриваємо краю тесту.
3. Смажимо тепер чебуреки в розпеченому маслі, поки не стануть рівномірно золотистими і красивими. Після цього відкинемо на серветку, щоб зайвий жир пішов.
4. От і все! Смачного!