Рецепт Душенина фото

Душенина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти
Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Старовинне традиційно українське м'ясне блюдо, приготоване в горщиках. Ситне і смачне. Розповідаю, як приготувати душенину.

Опис приготування:

У давні часи душенину готували в печі. Такий спосіб готування м'яса був найбільш поширений. Зараз ми можемо замінити піч на духовку і приготувати цю страву за допомогою рецепта приготування Душенину. Він досить простий і не відніме у вас багато часу. Тому читаємо рецепт і беремося готувати.

1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі. Викладаємо в горщик.

2. Готуємо овочі - чистимо і нарізаємо кубиками.

3. Злегка обсмажуємо цибулю, моркву і картоплю. Викладаємо в горщик.

4. Додаємо в горщик нарізані помідор і болгарський перець.

5. Солимо і перчимо. Додаємо нарізаний часник і сметану.

6. Заливаємо водою і закриваємо кришкою.

7. Готуємо в духовці до готовності м'яса.

Ось і весь процес. Правда легко? А як смачно вийде ммм… Смачного!

  • М'ясо будь - 150 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 1/2 склянки
У давні часи душенину готували в печі. Такий спосіб готування м'яса був найбільш поширений. Зараз ми можемо замінити піч на духовку і приготувати цю страву за допомогою рецепта приготування Душенину. Він досить простий і не відніме у вас багато часу. Тому читаємо рецепт і беремося готувати.

1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі. Викладаємо в горщик.

2. Готуємо овочі - чистимо і нарізаємо кубиками.

3. Злегка обсмажуємо цибулю, моркву і картоплю. Викладаємо в горщик.

4. Додаємо в горщик нарізані помідор і болгарський перець.

5. Солимо і перчимо. Додаємо нарізаний часник і сметану.

6. Заливаємо водою і закриваємо кришкою.

7. Готуємо в духовці до готовності м'яса.

Ось і весь процес. Правда легко? А як смачно вийде ммм… Смачного!

Схожі рецепти