Цукерки «Nelzia»
(покроковий рецепт з фото)
Цукерки "роздолля" ще 25 років тому були великою розкішшю. Тому господині пристосувалися готувати їх самі. Але справжній рецепт був сильно змінений. Пропоную приготувати цукерки за оригінальним.
Під час приготування варто звернути увагу на вагу цукерок. Чи не формуйте більш 20 грам! 15-17 грам найоптимальніший вага для молочної маси перед умочуванням в помадку. Якщо помадка у вас занадто густа, додайте звичайного молока, поки помадка не набуде консистенцію, в якій можна вмочити цукерку. Насправді процес хоч і не швидкий і з нюансами, але захоплюючий і результат варто витрат.
- Молочна дитяча суміш "малютка" - 250 грам (або сухе молоко)
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао порошок - 3 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 7-8 Ст. Ложок
- Вафельні пласти - За смаком (або вафлі без начинки)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Змішайте молочну суміш з розм'якшеним вершковим маслом.
Повинна вийти м'яка, пластична маса.
Відкладіть в сторону.
Відкладіть в сторону.
У невеликій каструлі змішайте какао і згущене молоко. Розмішайте і поставте на маленький вогонь. Як тільки маса стане рідкою, помадка готова. Слідкуйте, щоб не пригоріло. Не залишайте помадку на вогні без нагляду.
Вафлі подрібніть в крихту.
З молочної маси зліпити заготовки, це можуть бути кульки, конуси і т.Д.
Пересипьте вафельну крихту в плоску ємність.
Пересипьте вафельну крихту в плоску ємність.
Далі візьміть заготовку і опустіть в каструлю з помадкою. Закидати в помадку найкраще по дві цукерки. З помадки, за допомогою ложки перенесіть заготовки в вафельну крихту.
Надайте цукерці форму конуса.
Перекладіть цукерки в паперові формочки.
І приберіть в холодильник мінімум на 20 хвилин.
У готових цукерок серединка при розрізанні не тягнеться за ножем.
Цукерки готові. Приємного чаювання!