Цукерки «Nelzia»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 50 хв.
Цукерки"Роздолля" ще 25 років тому були великою розкішшю. Тому господині пристосувалися готувати їх самі. Але справжній рецепт був сильно змінений. Пропоную приготувати цукерки за оригінальним.
Опис приготування:
Під час приготування варто звернути увагу на вагу цукерок. Чи не формуйте більш 20 грам! 15-17 грам найоптимальніший вага для молочної маси перед умочуванням в помадку. Якщо помадка у вас занадто густа, додайте звичайного молока, поки помадка не набуде консистенцію, в якій можна вмочити цукерку. Насправді процес хоч і не швидкий і з нюансами, але захоплюючий і результат варто витрат.
- Молочна дитяча суміш"Малютка" - 250 грам (або сухе молоко)
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао порошок - 3 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 7-8 Ст. Ложок
- Вафельні пласти - За смаком (або вафлі без начинки)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Змішайте молочну суміш з розм'якшеним вершковим маслом.
Повинна вийти м'яка, пластична маса.
Відкладіть в сторону.
Відкладіть в сторону.
У невеликій каструлі змішайте какао і згущене молоко. Розмішайте і поставте на маленький вогонь. Як тільки маса стане рідкою, помадка готова. Слідкуйте, щоб не пригоріло. Не залишайте помадку на вогні без нагляду.
Вафлі подрібніть в крихту.
З молочної маси зліпити заготовки, це можуть бути кульки, конуси і т.Д.
Пересипьте вафельну крихту в плоску ємність.
Пересипьте вафельну крихту в плоску ємність.
Далі візьміть заготовку і опустіть в каструлю з помадкою. Закидати в помадку найкраще по дві цукерки. З помадки, за допомогою ложки перенесіть заготовки в вафельну крихту.
Надайте цукерці форму конуса.
Перекладіть цукерки в паперові формочки.
І приберіть в холодильник мінімум на 20 хвилин.
У готових цукерок серединка при розрізанні не тягнеться за ножем.
Цукерки готові. Приємного чаювання!