Рецепт Цукерки «Nelzia» фото

Цукерки «Nelzia»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Згущене молоко
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Цукерки"Роздолля" ще 25 років тому були великою розкішшю. Тому господині пристосувалися готувати їх самі. Але справжній рецепт був сильно змінений. Пропоную приготувати цукерки за оригінальним.

Опис приготування:

Під час приготування варто звернути увагу на вагу цукерок. Чи не формуйте більш 20 грам! 15-17 грам найоптимальніший вага для молочної маси перед умочуванням в помадку. Якщо помадка у вас занадто густа, додайте звичайного молока, поки помадка не набуде консистенцію, в якій можна вмочити цукерку. Насправді процес хоч і не швидкий і з нюансами, але захоплюючий і результат варто витрат.

  • Молочна дитяча суміш"Малютка" - 250 грам (або сухе молоко)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Какао порошок - 3 Ст. Ложки
  • Згущене молоко - 7-8 Ст. Ложок
  • Вафельні пласти - За смаком (або вафлі без начинки)
цукерки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
цукерки
Змішайте молочну суміш з розм'якшеним вершковим маслом.
цукерки
Повинна вийти м'яка, пластична маса.
Відкладіть в сторону.
цукерки
У невеликій каструлі змішайте какао і згущене молоко. Розмішайте і поставте на маленький вогонь. Як тільки маса стане рідкою, помадка готова. Слідкуйте, щоб не пригоріло. Не залишайте помадку на вогні без нагляду.
цукерки
Вафлі подрібніть в крихту.
цукерки
З молочної маси зліпити заготовки, це можуть бути кульки, конуси і т.Д.
Пересипьте вафельну крихту в плоску ємність.
цукерки
Далі візьміть заготовку і опустіть в каструлю з помадкою. Закидати в помадку найкраще по дві цукерки. З помадки, за допомогою ложки перенесіть заготовки в вафельну крихту.
цукерки
Надайте цукерці форму конуса.
цукерки
Перекладіть цукерки в паперові формочки.
цукерки
І приберіть в холодильник мінімум на 20 хвилин.
цукерки
У готових цукерок серединка при розрізанні не тягнеться за ножем.
цукерки
Цукерки готові. Приємного чаювання!

Схожі рецепти