Рецепт Choppino фото

Choppino
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Помідор
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На вечерю , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Отже, любителі морепродуктів тремтіть! Цей рецепт саме для вас. Ми зробимо чоппіно. Густий рибний суп родом з Італії на томатної основі. Ви розумієте наскільки це смачно? Читайте і вчіться!

Опис приготування:

Російською мовою назва страви перекладається як"невигадливий, простий" . Хоча я б віднесла ступінь складності рецепта до середнього, але дотримуючись інструкції і вибравши правильні продукти, у вас все вийде. Обов'язково познайомтесь з тим, як приготувати чоппіно. Суп підійде для великого святкового столу.

  • Помідор - 840 грам
  • Маринад з-під молюсків - 240 мілілітрів
  • Біле вино - 240 мілілітрів
  • Філе тріски або морського окуня - 700 грам
  • Малюсков в раковині - 700 грам
  • Креветки - 700 грам
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Чебрець свіжий, гілочка - 8 штук
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1, 75 чайних ложки
  • Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Luk-salotų - 3 штуки
  • Петрушка - За смаком
Choppino - фото крок 1
1. У невеликій каструлі розігрійте 4 ст. Ложки оливкової олії. Потім додайте в нього дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте його 5 хвилин, помішуючи. Далі додайте подрібнений часник. Готуйте все разом 1 хвилину.
Choppino - фото крок 2
2. Після цього влийте вино. Варіть його на повільному вогні 4 хвилини, поки обсяг не зменшиться вдвічі.
Choppino - фото крок 3
3. Потім додайте в каструлю томати, нарізані дрібними кубиками. Влийте 1 стакан води і маринад. Також всипте перець, ложку солі, цукор і орегано. Додайте 7 гілочок чебрецю. Доведіть суп до кипіння, а потім зменшіть вогонь і варіть його 25 хвилин.
Choppino - фото крок 4
4. Тим часом філе риби наріжте кубиками в 1, 5 см. Далі викладіть його на деко. Зверху влийте оливкову олію і сіль.
Choppino - фото крок 5
5. Потім рибу відправте в духовку на 10 хвилин при 200 градусах.
Choppino - фото крок 6
6. Коли суп доварити відведений час, викинете з нього чебрець, а додайте вершкове масло.
Choppino - фото крок 7
7. Далі додайте молюски. Суп доведіть до кипіння.
Choppino - фото крок 8
8. Через 6 хвилин варіння, додайте в блюдо очищені креветки. Знову доведіть все до кипіння.
Choppino - фото крок 9
9. Тепер варіть суп близько 5 хвилин, поки малюсков не розкриються. Додайте дрібно нарізаний чебрець.
Choppino - фото крок 10
10. Подавайте чоппіно з нарізаною петрушкою і грінками, додавши шматочки риби. Смачного!

Схожі рецепти