Choppino
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти для схуднення
, Вагітним і годуючим
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Отже, любителі морепродуктів тремтіть! Цей рецепт саме для вас. Ми зробимо чоппіно. Густий рибний суп родом з Італії на томатної основі. Ви розумієте наскільки це смачно? Читайте і вчіться!
Опис приготування:
Російською мовою назва страви перекладається як"невигадливий, простий" . Хоча я б віднесла ступінь складності рецепта до середнього, але дотримуючись інструкції і вибравши правильні продукти, у вас все вийде. Обов'язково познайомтесь з тим, як приготувати чоппіно. Суп підійде для великого святкового столу.
- Помідор - 840 грам
- Маринад з-під молюсків - 240 мілілітрів
- Біле вино - 240 мілілітрів
- Філе тріски або морського окуня - 700 грам
- Малюсков в раковині - 700 грам
- Креветки - 700 грам
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Чебрець свіжий, гілочка - 8 штук
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1, 75 чайних ложки
- Червоний перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Luk-salotų - 3 штуки
- Петрушка - За смаком
1. У невеликій каструлі розігрійте 4 ст. Ложки оливкової олії. Потім додайте в нього дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте його 5 хвилин, помішуючи. Далі додайте подрібнений часник. Готуйте все разом 1 хвилину.
2. Після цього влийте вино. Варіть його на повільному вогні 4 хвилини, поки обсяг не зменшиться вдвічі.
3. Потім додайте в каструлю томати, нарізані дрібними кубиками. Влийте 1 стакан води і маринад. Також всипте перець, ложку солі, цукор і орегано. Додайте 7 гілочок чебрецю. Доведіть суп до кипіння, а потім зменшіть вогонь і варіть його 25 хвилин.
4. Тим часом філе риби наріжте кубиками в 1, 5 см. Далі викладіть його на деко. Зверху влийте оливкову олію і сіль.
5. Потім рибу відправте в духовку на 10 хвилин при 200 градусах.
6. Коли суп доварити відведений час, викинете з нього чебрець, а додайте вершкове масло.
7. Далі додайте молюски. Суп доведіть до кипіння.
8. Через 6 хвилин варіння, додайте в блюдо очищені креветки. Знову доведіть все до кипіння.
9. Тепер варіть суп близько 5 хвилин, поки малюсков не розкриються. Додайте дрібно нарізаний чебрець.
10. Подавайте чоппіно з нарізаною петрушкою і грінками, додавши шматочки риби. Смачного!