Chihirtma
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування грузинського густого супу.
Кількість порцій: 8
- Курка - 1, 2 кілограма
- Яйце - 5 штук
- Цибуля - 200 грам
- Мука - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Рослинна олія - 1 штука
- Braai - 1 штука
Розрізаємо курку на 4 частини. Кладемо в каструлю з 3 л води, солимо. Варити до готовності. Потім відокремлюємо м'ясо від кісток. Проціджуємо бульйон.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Смажимо цибулю в рослинній олії до прозорості.
Злегка підсмажити борошно.
Далі охолоджуємо борошно, додаємо склянку бульйону, розмішуємо так, щоб не було грудок.
Додаємо борошно в гарячий бульйон.
Кладемо цибулю і варимо протягом 7 хвилин.
Збиваємо яйця.
Безперервно помішувати бульйон під час додавання яєць. Посоліть і поперчіть за необхідності. Прибрати суп з плити. При подачі до столу, кладемо шматочки курки в тарілки з супом. Додати лимонного соку і кінзи.