Рецепт Chihirtma фото

Chihirtma
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах
Пісні страви
На обід
Супи
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування грузинського густого супу.

Кількість порцій: 8
  • Курка - 1, 2 кілограма
  • Яйце - 5 штук
  • Цибуля - 200 грам
  • Мука - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 штука
  • Braai - 1 штука
Chihirtma - фото крок 1
Розрізаємо курку на 4 частини. Кладемо в каструлю з 3 л води, солимо. Варити до готовності. Потім відокремлюємо м'ясо від кісток. Проціджуємо бульйон.
Chihirtma - фото крок 2
Дрібно нарізаємо цибулю.
Chihirtma - фото крок 3
Смажимо цибулю в рослинній олії до прозорості.
Chihirtma - фото крок 4
Злегка підсмажити борошно.
Chihirtma - фото крок 5
Далі охолоджуємо борошно, додаємо склянку бульйону, розмішуємо так, щоб не було грудок.
Chihirtma - фото крок 6
Додаємо борошно в гарячий бульйон.
Chihirtma - фото крок 7
Кладемо цибулю і варимо протягом 7 хвилин.
Chihirtma - фото крок 8
Збиваємо яйця.
Chihirtma - фото крок 9
Безперервно помішувати бульйон під час додавання яєць. Посоліть і поперчіть за необхідності. Прибрати суп з плити. При подачі до столу, кладемо шматочки курки в тарілки з супом. Додати лимонного соку і кінзи.