Бідний лицар
(покроковий рецепт з фото)
Назва у цих грінок - незвичайне і привабливе. Рецепт належить німецькій кухні. Особливо сподобається тим, хто хоче швидко і ситно поснідати, адже грінки - універсальна їжа!
Це класичний німецький рецепт приготування "бідного лицаря" . Грінки люблять і готують все, тим більше готувати таке блюдо - суцільне задоволення. До грінками ідеально підходить молоко або какао. Самі ж грінки, подавайте вприкуску з медом або варенням. Гарного вам дня!
- Хліб для тостів - 7 штук (шматочків)
- Цукор - 3 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 25 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
Влийте в глибоку тарілку вершки.
Додайте цукор.
Ложечку кориці.
Ретельно все перемішайте.
В окремій тарілці збиваємо яйця.
Наріжте хліб.
Акуратно умочіть хліб в вершки.
Потім умочіть в яйце.
Обсмажте з двох сторін на сковороді.
Смачного!