Торт Ураган
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування карколомного торта.
Опис приготування:
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Розплавте і розподіліть 1 / 2 склянки маргарину по нижній частині форми. Рівномірно посипте кокосовими пластівцями і горіхами пекан по всій нижній частині форми, відкладіть в сторону.
Підготувати суміш для торта, як зазначено на упаковці. Налийте тісто в форму на кокосові пластівці і горіхи пекан. У каструлі на слабкому вогні, розплавити вершковий сир і 1 / 2 склянки маргарину. Додайте цукрову пудру, перемішуйте, поки суміш не стане однорідною. Ложкою викладіть крем у випадковому порядку на верхній шар тіста.
Вилити тісто в підготовлену форму. Випікати в розігрітій духовці протягом 35 - 40 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути і подавайте в формі.
- Маргарин - 1 Склянка
- Подрібнені горіхи пекан - 1 Склянка
- Кокосние пластівці - 1 Склянка
- Упаковка німецької суміші для шоколадного торта - 1 штука
- Пачка вершкового сиру - 1 штука
- Цукрова пудра - 3 3/4 склянки
Підготувати суміш для торта, як зазначено на упаковці. Налийте тісто в форму на кокосові пластівці і горіхи пекан. У каструлі на слабкому вогні, розплавити вершковий сир і 1 / 2 склянки маргарину. Додайте цукрову пудру, перемішуйте, поки суміш не стане однорідною. Ложкою викладіть крем у випадковому порядку на верхній шар тіста.
Вилити тісто в підготовлену форму. Випікати в розігрітій духовці протягом 35 - 40 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути і подавайте в формі.