Рецепт Торт Ураган фото

Торт Ураган
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Рецепт приготування карколомного торта.

Опис приготування:

Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Розплавте і розподіліть 1 / 2 склянки маргарину по нижній частині форми. Рівномірно посипте кокосовими пластівцями і горіхами пекан по всій нижній частині форми, відкладіть в сторону.

Підготувати суміш для торта, як зазначено на упаковці. Налийте тісто в форму на кокосові пластівці і горіхи пекан. У каструлі на слабкому вогні, розплавити вершковий сир і 1 / 2 склянки маргарину. Додайте цукрову пудру, перемішуйте, поки суміш не стане однорідною. Ложкою викладіть крем у випадковому порядку на верхній шар тіста.

Вилити тісто в підготовлену форму. Випікати в розігрітій духовці протягом 35 - 40 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути і подавайте в формі.

  • Маргарин - 1 Склянка
  • Подрібнені горіхи пекан - 1 Склянка
  • Кокосние пластівці - 1 Склянка
  • Упаковка німецької суміші для шоколадного торта - 1 штука
  • Пачка вершкового сиру - 1 штука
  • Цукрова пудра - 3 3/4 склянки
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Розплавте і розподіліть 1 / 2 склянки маргарину по нижній частині форми. Рівномірно посипте кокосовими пластівцями і горіхами пекан по всій нижній частині форми, відкладіть в сторону.

Підготувати суміш для торта, як зазначено на упаковці. Налийте тісто в форму на кокосові пластівці і горіхи пекан. У каструлі на слабкому вогні, розплавити вершковий сир і 1 / 2 склянки маргарину. Додайте цукрову пудру, перемішуйте, поки суміш не стане однорідною. Ложкою викладіть крем у випадковому порядку на верхній шар тіста.

Вилити тісто в підготовлену форму. Випікати в розігрітій духовці протягом 35 - 40 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути і подавайте в формі.

Схожі рецепти