Testo в SAMs
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Самса - це різновид пиріжків, які роблять з м'ясною, овочевий або сирною начинкою. Розповім вам, як приготувати тісто на самсу, яке можна зберігати в холодильнику або використовувати відразу.
Опис приготування:
Самсу можна зробити з дріжджового тіста, з листкового або пісного. Її можна запікати в духовці або обсмажувати на сковороді, у фритюрі. Ви можете комбінувати начинку, наприклад, використовувати телятину і зелений горошок, курку і сир, а також будь-які інші складові за смаком.
- Борошно - 200 грам (може знадобитися більше)
- Вода - 0, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
1
У миску просійте борошно, додайте до неї щіпку солі і добре перемішайте.
2
В іншій мисці змішайте курячі яйця з водою і розмішайте виделкою.
3
У центрі сухих інгредієнтів зробіть поглиблення і влийте рідкі складові, замісіть тісто. Можливо вам знадобиться більше борошна в залежності від розміру яєць.
4
Готове тісто виходить досить щільне і тверде, але еластичне. Накрийте його рушником і залиште на 15-20 хвилин.
5
Тісто підходить для будь-якої начинки, а також ви можете використовувати його для іншої випічки, наприклад, для курячих ніжок в тесті.