Свинина в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свинина в сковороді - відмінний вибір, коли у вас немає часу возитися з приготуванням вечері, який обов'язково повинен бути ситним. Такий обсмажений на сковороді шматок свинини буде дуже соковитим.
Опис приготування:
Що може бути краще добре прожареного стейка на грилі? Обов'язково приготуйте до такого ситного м'яса легкий овочевий гарнір. Лисички додадуть страві аромат. Щоб дізнатися, як приготувати свинину в сковороді, вивчіть цей рецепт.
- Корейка на кістці - 500 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Благословення - 200 грам
- Цибуля пориста - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Мелена паприка - 1 щіпка
- Сіль, зелень - За смаком
Корейку на кістки вимийте під проточною водою, очистіть від зайвого жиру і плівок. Потім обсушити шматок м'яса паперовими рушниками.
У гриль-сковороду влийте рослинне масло і розігрійте його на плиті. Очистіть зубчик часнику, роздавите його лезом ножа плазом. Обсмажте часник на маслі пару хвилин і викинете.
Викладіть на розігріту з маслом сковородою шматок м'яса і обсмажуйте його з усіх боків по кілька хвилин, змінюючи положення, щоб на м'ясі вийшла сітка від решітки на грилі.
Викладіть м'ясо на тарілку, приправте його спеціями, сіллю, перцем і дайте"відпочити" п'ятнадцять хвилин.
Батат вимийте і очистіть, наріжте дрібними кубиками. Порей також вимийте і наріжте кільцями. Лісіцкі razmorozyte, якщо ви використовуєте заморожені гриби. Всі інгредієнти обсмажити на олії, приправте сіллю і перцем і подавайте з м'ясом.