Рецепт Свинина в сковороді фото

Свинина в сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свинина в сковороді - відмінний вибір, коли у вас немає часу возитися з приготуванням вечері, який обов'язково повинен бути ситним. Такий обсмажений на сковороді шматок свинини буде дуже соковитим.

Опис приготування:

Що може бути краще добре прожареного стейка на грилі? Обов'язково приготуйте до такого ситного м'яса легкий овочевий гарнір. Лисички додадуть страві аромат. Щоб дізнатися, як приготувати свинину в сковороді, вивчіть цей рецепт.

  • Корейка на кістці - 500 грам
  • Лісіцкі - 200 грам
  • Благословення - 200 грам
  • Цибуля пориста - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Мелена паприка - 1 щіпка
  • Сіль, зелень - За смаком
свинина в сковороді - фото крок 1
Корейку на кістки вимийте під проточною водою, очистіть від зайвого жиру і плівок. Потім обсушити шматок м'яса паперовими рушниками.
свинина в сковороді - фото крок 2
У гриль-сковороду влийте рослинне масло і розігрійте його на плиті. Очистіть зубчик часнику, роздавите його лезом ножа плазом. Обсмажте часник на маслі пару хвилин і викинете.
свинина в сковороді - фото крок 3
Викладіть на розігріту з маслом сковородою шматок м'яса і обсмажуйте його з усіх боків по кілька хвилин, змінюючи положення, щоб на м'ясі вийшла сітка від решітки на грилі.
свинина в сковороді - фото крок 4
Викладіть м'ясо на тарілку, приправте його спеціями, сіллю, перцем і дайте"відпочити" п'ятнадцять хвилин.
свинина в сковороді - фото крок 5
Батат вимийте і очистіть, наріжте дрібними кубиками. Порей також вимийте і наріжте кільцями. Лісіцкі razmorozyte, якщо ви використовуєте заморожені гриби. Всі інгредієнти обсмажити на олії, приправте сіллю і перцем і подавайте з м'ясом.

Схожі рецепти