Суші з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Суші з омлетом - це досить рідкісне для нас виконання суші. Вам потрібно приготувати омлет і рис, а потім все це перев'язати стрічкою норі. Омлет повинен вийти шаруватим, що не зовсім просто!
Опис приготування:
Як вид, зробити суші з омлетом не так-то просто! Потрібно капітально поворожити з омлетом, щоб отримати такий листковий рулетик. Випічка омлету нагадують випічку млинчиків, тільки вони не прибираються зі сковороди, а весь час загортаються один в одного. Рибний бульйон можна замінити молоком або бульйоном з кубиків.
- Яйце - 6 штук
- Мал - 1/2 склянки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Мірі (рисове вино) - 1 Ст. Ложка
- Бульйон рибний - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Листи норі наріжте на стрічки.
Яйця збити з цукром, сіллю, бульйоном і Міріна.
Розігрійте змащену сковорідку і вилийте половину яєчної суміші.
Через хвилину, коли омлет стане щільним, загорнути третю частину.
Потім загорнути ще раз.
Потім налийте ще частина яєчної суміші.
Нехай нижня частина трохи підрум'яниться.
Наведіть на нижню частину перший рулетик.
Омлет скрутіть в рулет, а на сковороду налийте нову порцію яєчної суміші.
Повторіть кроки зі згортанням поки у вас не закінчиться яєчна суміш.
Готовий омлет поріжте на порції.
Візьміть одну порцію омлету.
Покладіть на омлет грудочку рису.
Обвяжіте омлет з рисом стрічкою з нори.
Смачного!