Суп з ріжками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Приготуйте неймовірно смачний суп! ароматний, наваристий і ситний суп з м'ясом і ріжками - улюблене блюдо для всіх членів сім'ї. Швидко, просто і смачно!
Опис приготування:
Цей суп зробить ситим і добрим навіть самого голодного. Неймовірно смачно, просто і з душею! Ділюся з вами рецептом, як приготувати суп з ріжками.
- М'ясо на кісточці - 400 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний - 2 штуки
- Макарони - 100 грам (ріжки)
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо на кісточці добре промийте, залийте водою, поставте варитися бульйон. Додайте лавровий лист, запашний перець, сіль за смаком. Варіть на повільному вогні протягом години.
Картоплю і моркву наріжте кубиками.
Картоплю і моркву наріжте кубиками.
У бульйон додайте нарізану моркву і картоплю, дрібно наріжте або видавіть часник через часниковий прес. Варіть 15 хвилин.
Додайте зелень.
Кісточку дістаньте, відокремте м'ясо від кістки і відправте назад в бульйон.
Додайте в суп ріжки.
Варіть 5-7 хвилин.
Наваристий ароматний суп готовий!
Кличте рідних до столу, обід готовий. Смачного!