Суп з грибами та капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Може здатись, що приготувати борщ з грибами зовсім просто, але не кожна господиня впорається. Щоб не помилитися, в точності дотримуйтесь моїм рецептом. І у вас все вийде.
Опис приготування:
Гриби відваріть. Морква, корінь петрушки і цибулю подрібніть і підсмажте. Зваріть картоплю з капустою в бульйоні, додайте зажарку. Готовий суп з грибами і капустою заправте сметаною і свіжою зеленню. Смачного!
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
- Сушені гриби - 70 грам
- М'ясний бульйон - 2 L
- Корінь петрушки - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Крем - За смаком (при подачі)
Гриби промийте і замочіть в гарячій воді на 3-4 годину. Потім відваріть в підсоленій воді і поріжте на шматки.
Киньте гриби в киплячий м'ясний бульйон.
Морква, цибулю і корінь петрушки дрібно поріжте. Обсмажте їх разом на рослинному маслі 3-5 хвилин. Потім додайте томатну пасту і протушкувати ще хвилину.
Картоплю порізати кубиками і киньте в киплячий бульйон. Варіть 5-7 хвилин. Поки вариться картопля, пошинкуйте капусту і також відправте в каструлю.
Коли суп закипить, додайте зажарку, лавровий лист, сіль і перець. Варіть до готовності.