Шоколaд з какаo-порошкa
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.
Що може бути смачніше справжнього шоколаду, зробленого своїми руками? Сьогодні я розповім вам, як приготувати шоколад з какао порошку в домашніх умовах. Це абсолютно нескладно.
Опис приготування:
Жоден продукт не зможе замінити шоколад любителям цих солодких ласощів! Рекомендую фанатам шоколаду спробувати приготувати цей продукт самим. Ця страва стане улюбленим у вашому будинку, а головне - натуральним і корисним десертом!
- Какао-порошок - 100 грам
- Какао-масло - 200 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Ванільний цукор - 8 грам
- Харчовий крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Ром - 50 мілілітрів
1
Розтопіть какао-масло в невеликій ємності на слабкому вогні.
2
Поступово введіть в нього просіяні какао-порошок, цукрову пудру, крохмаль і ванільний цукор. Помішуйте. Але не доводьте до сильного кипіння!
3
Коли шоколад почне закипати, додайте в нього ром і вимкніть плиту.
4
Вилийте шоколадну масу у формочки або на пергаментний папір і остудіть. Чудовий ароматний домашній шоколад готовий!