Рецепт Салат з вареної куркою фото

Салат з вареної куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З мого рецепту ви можете дізнатися про те, як приготувати салат з вареної куркою. Я вам пропоную дуже цікавий варіант з ситної основою. Має сподобатися багатьом. Так що пробуємо!

Опис приготування:

У цій страві ми будемо випікати млинці, а точніше - омлет, який буде нарізатися, як локшина. А сама куряча грудка буде рватися, тому салат часто називають"Рваная курка" . У страві багато білка і поживних речовин. Воно може здивувати гостей на свято своїм незвичайним виглядом і смаком.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Майонез - 10 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Петрушка - 1 пучок
салат з вареної куркою - фото крок 1
Яйця з'єднайте в мисці з трьома столовими ложками майонезу.
салат з вареної куркою - фото крок 2
Перемішайте інгредієнти віночком, всипте 2 дрібка солі з перцем. Заважайте до отримання єдиної консистенції.
салат з вареної куркою - фото крок 3
Розігрійте на сковороді олію. Випікайте на ній омлет з двох сторін. Має вийти 6 тонких"млинців" .
салат з вареної куркою - фото крок 4
Остудіть"млинці" . Потім наріжте їх смужками в 1 см. Шириною.
салат з вареної куркою - фото крок 5
Печериці промийте. Наріжте їх пластинами. Обсмажте гриби до готовності в олії на сковороді.
салат з вареної куркою - фото крок 6
У підсоленій воді відваріть курячу грудку. Потім остудіть її і нарвіть волокнами.
салат з вареної куркою - фото крок 7
У салатниці з'єднайте гриби, "локшину" і курку. Перемішайте інгредієнти.
салат з вареної куркою - фото крок 8
Часник почистіть і пропустіть через Часничниці. Петрушку промийте, наріжте. Додайте обидва продукти в салат разом з майонезом.
салат з вареної куркою - фото крок 9
Перемішайте салат. Залиште його на півгодини в холодильнику, а потім подавайте. Приємною дегустації!

Схожі рецепти