Салат з грудок
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.
Мій улюблений салат з курячих грудок. Куряче м'ясо чудово поєднується з овочами, а саме: з салатом, цибулею, огірками, помідорами і артишоками. Також я додаю трохи фети і заправляю салат олією.
Опис приготування:
Давайте розповім, як приготувати салат з грудок. Курку для салату можна відварити, але я віддаю перевагу смажене м'ясо, адже так виходить набагато ситніше. З підбором овочів ніяких проблем, якщо вам хочеться додати ще щось, можете сміливо експериментувати. Вдалого приготування!
- Салат - 1 пучок (листя)
- Курячі грудки - 2-3 штук
- Маслини - 1/2 штуки (баночки)
- Помідори черрі - 10 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Артишок - 1/2 штуки (баночки)
- Фета - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Листя салату ретельно промиваємо, рвемо руками і кладемо в салатницю.
Моєму помідори черрі і розрізаємо їх на половинки. Додаємо в салатницю.
Нарізаємо маслини без кісточок на половинки.
Тепер ріжемо півкільцями червону цибулю. Додаємо до решти інгредієнтів. Туди ж відправляємо порізану кільцями огірок.
Zasиpaem артишок.
Кришимо трохи сиру"Фета" .
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо на ньому курячі грудки до золотистого з обох сторін.
Нарізаємо курочку красивими скибочками і додаємо в салат, попередньо поперчити і посолити його за смаком, а також заправивши оливковою олією. Смачного!