Рецепт Salat, щоб вставити фото

Salat, щоб вставити
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Теплий салат з овочів і курки - це відмінне доповнення до смачної пасти. Такий салат особливо актуальний в холодну пору року і вже чоловікам точно сподобається.

Опис приготування:

Пасту прийнято подавати зі свіжими овочами і сиром, ну або з зеленим салатом зі смачною заправкою. Є ще варіант подачі пасти - з теплим салатом. Такі салати можна приготувати з будь-якого м'яса або морепродуктів. Пропоную вам рецепт приготування теплого салату до пасти. Особливо такого салату будуть раді чоловіки, адже він з м'ясом.

1. Приготуємо соус. У невелику мисочку видавлюємо сік половини лимона, додаємо соус чилі, соєвий соус і подрібнений через чеснокодавку часник.

2. Чистимо і моєму овочі. Нарізаємо тонкою соломкою. Подрібнюємо зелень петрушки.

3. Якщо ви готуєте такий салат на вечерю - то вам буде досить однієї грудки. Якщо ж на обід - страва повинна бути більш ситним і в цьому випадку візьміть дві курячі грудки. Курячі грудки нарізаємо смужками і обсмажуємо на розігрітій сковороді з оливковою олією приблизно 5-7 хвилин.

4. Додаємо до курки підготовлені овочі, соус, сіль і зелень петрушки. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 6-7.

5. Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути - адже салат у нас теплий, і подаємо з пастою.

Смачного!

  • Куряча грудка - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Лук-пориста - 2-3 штук
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Соус чилі солодкий - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень петрушки - 50 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
Пасту прийнято подавати зі свіжими овочами і сиром, ну або з зеленим салатом зі смачною заправкою. Є ще варіант подачі пасти - з теплим салатом. Такі салати можна приготувати з будь-якого м'яса або морепродуктів. Пропоную вам рецепт приготування теплого салату до пасти. Особливо такого салату будуть раді чоловіки, адже він з м'ясом.

1. Приготуємо соус. У невелику мисочку видавлюємо сік половини лимона, додаємо соус чилі, соєвий соус і подрібнений через чеснокодавку часник.

2. Чистимо і моєму овочі. Нарізаємо тонкою соломкою. Подрібнюємо зелень петрушки.

3. Якщо ви готуєте такий салат на вечерю - то вам буде досить однієї грудки. Якщо ж на обід - страва повинна бути більш ситним і в цьому випадку візьміть дві курячі грудки. Курячі грудки нарізаємо смужками і обсмажуємо на розігрітій сковороді з оливковою олією приблизно 5-7 хвилин.

4. Додаємо до курки підготовлені овочі, соус, сіль і зелень петрушки. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 6-7.

5. Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути - адже салат у нас теплий, і подаємо з пастою.

Смачного!