Salat, щоб вставити
(покроковий рецепт з фото)
Теплий салат з овочів і курки - це відмінне доповнення до смачної пасти. Такий салат особливо актуальний в холодну пору року і вже чоловікам точно сподобається.
Опис приготування:
Пасту прийнято подавати зі свіжими овочами і сиром, ну або з зеленим салатом зі смачною заправкою. Є ще варіант подачі пасти - з теплим салатом. Такі салати можна приготувати з будь-якого м'яса або морепродуктів. Пропоную вам рецепт приготування теплого салату до пасти. Особливо такого салату будуть раді чоловіки, адже він з м'ясом.
1. Приготуємо соус. У невелику мисочку видавлюємо сік половини лимона, додаємо соус чилі, соєвий соус і подрібнений через чеснокодавку часник.
2. Чистимо і моєму овочі. Нарізаємо тонкою соломкою. Подрібнюємо зелень петрушки.
3. Якщо ви готуєте такий салат на вечерю - то вам буде досить однієї грудки. Якщо ж на обід - страва повинна бути більш ситним і в цьому випадку візьміть дві курячі грудки. Курячі грудки нарізаємо смужками і обсмажуємо на розігрітій сковороді з оливковою олією приблизно 5-7 хвилин.
4. Додаємо до курки підготовлені овочі, соус, сіль і зелень петрушки. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 6-7.
5. Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути - адже салат у нас теплий, і подаємо з пастою.
Смачного!
- Куряча грудка - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лук-пориста - 2-3 штук
- Лимон - 1/2 штуки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Соус чилі солодкий - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень петрушки - 50 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Приготуємо соус. У невелику мисочку видавлюємо сік половини лимона, додаємо соус чилі, соєвий соус і подрібнений через чеснокодавку часник.
2. Чистимо і моєму овочі. Нарізаємо тонкою соломкою. Подрібнюємо зелень петрушки.
3. Якщо ви готуєте такий салат на вечерю - то вам буде досить однієї грудки. Якщо ж на обід - страва повинна бути більш ситним і в цьому випадку візьміть дві курячі грудки. Курячі грудки нарізаємо смужками і обсмажуємо на розігрітій сковороді з оливковою олією приблизно 5-7 хвилин.
4. Додаємо до курки підготовлені овочі, соус, сіль і зелень петрушки. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 6-7.
5. Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути - адже салат у нас теплий, і подаємо з пастою.
Смачного!