Рецепт Салат по-китайськи фото

Салат по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудовий салат в кращих китайських традиціях. Відмінне поєднання гострого і солодкого смаків безсумнівно припадуть до вподоби любителям азіатської кухні. Отже, готуємо салат по-китайськи!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати традиційний салат по-китайськи, то ви потрапили за потрібною адресою. На мій погляд, цей салат сподобається навіть тим, хто скептично ставиться до азіатської кухні, адже всі продукти тут нам добре знайомі і чудово поєднуються. Я сама не так вже й часто готую китайські національні страви, але цей простий рецепт салату по-китайськи відмінно прижився в нашому повсякденному кухні. Спробуйте і ви, впевнена, що він не залишить вас байдужими.

  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • М'ясо - 250 грам
  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Соус соєвий - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1-2 чайних ложок
  • Масло рослинне - За смаком
  • Гострий червоний перець - За смаком
  • Зіра - За смаком
  • Braai - За смаком
  • Кріп, петрушка, кінза свіжі - 150 грам
салат по-китайськи - фото крок 1
Насамперед необхідно відварити м'ясо. Робимо це як зазвичай, а поки м'ясо вариться, займемося іншими приготуваннями.
салат по-китайськи - фото крок 2
Моркву чистимо і тремо на крупній тертці.
салат по-китайськи - фото крок 3
Буряк так само чистимо і тремо. Додаємо до моркви.
салат по-китайськи - фото крок 4
Перець очищаємо від насіння, промиваємо та нарізаємо тонкими брусочками.
салат по-китайськи - фото крок 5
Капусту необхідно дуже тонко нашаткувати.
салат по-китайськи - фото крок 6
Всі нарізані овочі змішуємо, злегка солимо і поливаємо оцтом. Мнемо їх руками, щоб вони дали сік.
салат по-китайськи - фото крок 7
Готове м'ясо нарізаємо на бруски і дам йому охолонути.
салат по-китайськи - фото крок 8
Тим часом нарізаємо цибулю півкільцями і злегка обсмажуємо його з подрібненим зубчиком часнику.
салат по-китайськи - фото крок 9
М'ясо викладаємо до овочів, видавлюємо в тарілку 2 зубчики часнику.
салат по-китайськи - фото крок 10
Ще гарячий обсмажену цибулю викладаємо на часник в салаті, щоб він дав запах.
салат по-китайськи - фото крок 11
Тепер додаємо в салат нарізану зелень, соєвий соус, спеції і цукор. Добре перемішуємо і пробуємо. Сподіваюся, результат вас приємно здивував.

Схожі рецепти