Салат «орхідея»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Надзвичайно ситний і дуже смачний салат"Орхідея" пропонується вашій увазі. Його оформлення настільки красиво, що це блюдо стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Опис приготування:
Попередньо відваріть картоплю, куриную грудку, печериці обсмажте на олії до випаровування рідини. Остудіть і починайте викладати салат на плоску тарілку або в прозору салатницю. Зверху сформуйте квіти орхідеї з картопляних чіпсів, зелені і тертого жовтка. Всі продукти - доступні і недорогі. Порадуйте своїх близьких новим смачним салатом.
- Куряче філе - 1 штука
- Морква по-корейськи - 50 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Чіпси картопляні - 15 грам
- Майонез - 2-4 Ст. Ложок
- Печериці - 150 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відварити в шкірці до готовності, а яйця відваріть круто. Свіжі печериці поріжте на невеликі шматочки і обсмажте до готовності.
На дно плоскої тарілки викладіть натертий на крупній тертці відварена картопля. Зверху змастіть невеликою кількістю майонезу.
Остигнула курячу грудку подрібніть ножем або порвіть на волокна і викладіть другим шаром. Знову змастіть майонезом.
Зверху викладіть обсмажені гриби.
Наступний шар - морква по-корейськи, яку також змастіть майонезом.
Відварені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть наступним шаром.
Зверху знову змастіть майонезом. З картопляних чіпсів і подрібненого жовтка зробіть орхідеї. Прикрасьте зеленню за смаком. Салат «Орхідея» готовий!