Салат «індивідуальний»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей салат подається порційно. Його родзинка в поєднання фруктів, м'яса і горіхів. Простий і ситний салатик подобається всім без винятку! Давайте спробуємо приготувати його разом.
Опис приготування:
Підготуйте необхідні продукти. Відваріть куряче філе і яйця. Подрібніть всі інгредієнти салату. Викладіть шарами в порційні тарілки. Хай щастить!
- Яблуко солодке - 1 штука
- Горіхи волоські - 3 штуки
- Куряче філе - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сир твердий - 40 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений, зелень - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Відваріть яйця і куряче філе. Очистіть горіхи від шкаралупи, подрібніть їх.
Яблуко очистіть від шкірки, натріть на тертці великої, збризніть лимонним соком, щоб не потемніли. Сир натріть. Решта порубати кубиками.
На індивідуальну тарілку поставте сервировочное кільце. Викладіть куряче м'ясо, майонез.
Далі - яблучний шар, майонез додавати не потрібно.
Тепер зробіть шар з тертого сиру і майонезу.
Далі - шар яєчний. Зніміть кільце.
Прикрасьте салат горіхами, подайте до столу. Смачного!